E egtmcanne Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2024 527 109 31 15 Ekim 2024 Konu Sahibi egtmcanne #21 damla6766 .!.: Hemen yumurtlama gününden sonra olduysa bu yumurtlama kanaması olabiliyor bazılarında senin yumurtlaman çatlamış zaten inşallah tutar ya güzel haberlerle gelirsin benim bugün 11. gün oldu yarın test yapacağım bakalım çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Evet yumurtlama esnasında da ufak akıntılar olabiliyormuş hafif kanamaseklimde. Umarım hepimizin gönlünce olur. Bekleyip görücez
damla6766 .!.: Hemen yumurtlama gününden sonra olduysa bu yumurtlama kanaması olabiliyor bazılarında senin yumurtlaman çatlamış zaten inşallah tutar ya güzel haberlerle gelirsin benim bugün 11. gün oldu yarın test yapacağım bakalım çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Evet yumurtlama esnasında da ufak akıntılar olabiliyormuş hafif kanamaseklimde. Umarım hepimizin gönlünce olur. Bekleyip görücez
damla6766 Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2024 917 303 15 Ekim 2024 Konu Sahibi egtmcanne #22 egtmcanne .!.: Evet yumurtlama esnasında da ufak akıntılar olabiliyormuş hafif kanamaseklimde. Umarım hepimizin gönlünce olur. Bekleyip görücez Genişletmek için tıkla... Havuç ye bol bol bırde bana da öyle tavsiye ettiler vallahi ben de herkese tavsiye ediyorum
egtmcanne .!.: Evet yumurtlama esnasında da ufak akıntılar olabiliyormuş hafif kanamaseklimde. Umarım hepimizin gönlünce olur. Bekleyip görücez Genişletmek için tıkla... Havuç ye bol bol bırde bana da öyle tavsiye ettiler vallahi ben de herkese tavsiye ediyorum
E egtmcanne Üye Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2024 527 109 31 15 Ekim 2024 Konu Sahibi egtmcanne #23 damla6766 .!.: Havuç ye bol bol bırde bana da öyle tavsiye ettiler vallahi ben de herkese tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla... Çatlama için sanırım değil mi? denerim mutlaka teşekkürler
damla6766 .!.: Havuç ye bol bol bırde bana da öyle tavsiye ettiler vallahi ben de herkese tavsiye ediyorum Genişletmek için tıkla... Çatlama için sanırım değil mi? denerim mutlaka teşekkürler