ebrulimebrulim94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2024 66 25 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi ebrulimebrulim94 #1 Arkadaşlar selam ovulasyon testime bakar mısınız ? Yumurtlama ve çatlama oldu mu ? Anlayamadım . 26 ve 27 Mayıs değerlendirdik
Arkadaşlar selam ovulasyon testime bakar mısınız ? Yumurtlama ve çatlama oldu mu ? Anlayamadım . 26 ve 27 Mayıs değerlendirdik
Polymnia Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2019 1.614 3.846 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi ebrulimebrulim94 #2 Bence pik değil. İki çizginin koyuluğu bana aynı gelmedi. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ve bu adetinizin kaçıncı günüydü?
Bence pik değil. İki çizginin koyuluğu bana aynı gelmedi. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ve bu adetinizin kaçıncı günüydü?
ebrulimebrulim94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2024 66 25 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi ebrulimebrulim94 #3 Polymnia .!.: Bence pik değil. İki çizginin koyuluğu bana aynı gelmedi. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ve bu adetinizin kaçıncı günüydü? Genişletmek için tıkla... 28 günde bir adet oluyorum düzenlidir adetim . Bugün adetimin 16. Günü sanırım pazar günü pikti o gün de ovulasyon yapamadım ama o günü değerlendirdik
Polymnia .!.: Bence pik değil. İki çizginin koyuluğu bana aynı gelmedi. Kaç günde bir adet oluyorsunuz ve bu adetinizin kaçıncı günüydü? Genişletmek için tıkla... 28 günde bir adet oluyorum düzenlidir adetim . Bugün adetimin 16. Günü sanırım pazar günü pikti o gün de ovulasyon yapamadım ama o günü değerlendirdik
Polymnia Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2019 1.614 3.846 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi ebrulimebrulim94 #4 ebrulimebrulim94 .!.: 28 günde bir adet oluyorum düzenlidir adetim . Bugün adetimin 16. Günü sanırım pazar günü pikti o gün de ovulasyon yapamadım ama o günü değerlendirdik Genişletmek için tıkla... Evet 28 günde bir düzenli adet oluyorsanız pazar pik olma olasılığı çok yüksek. Muhtemelen dün de çatladı yumurtanız. Hayırlısı olsun inşallah
ebrulimebrulim94 .!.: 28 günde bir adet oluyorum düzenlidir adetim . Bugün adetimin 16. Günü sanırım pazar günü pikti o gün de ovulasyon yapamadım ama o günü değerlendirdik Genişletmek için tıkla... Evet 28 günde bir düzenli adet oluyorsanız pazar pik olma olasılığı çok yüksek. Muhtemelen dün de çatladı yumurtanız. Hayırlısı olsun inşallah
ebrulimebrulim94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2024 66 25 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi ebrulimebrulim94 #5 Polymnia .!.: Evet 28 günde bir düzenli adet oluyorsanız pazar pik olma olasılığı çok yüksek. Muhtemelen dün de çatladı yumurtanız. Hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla...
Polymnia .!.: Evet 28 günde bir düzenli adet oluyorsanız pazar pik olma olasılığı çok yüksek. Muhtemelen dün de çatladı yumurtanız. Hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla...
ebrulimebrulim94 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2024 66 25 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi ebrulimebrulim94 #6 Polymnia .!.: Evet 28 günde bir düzenli adet oluyorsanız pazar pik olma olasılığı çok yüksek. Muhtemelen dün de çatladı yumurtanız. Hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Allahtan pazar gününü değerlendirdik . Umarım bu ay güzel haberler alırım inşallah . Çatlamıs yumurta gününü değerlendirme gerekiyor mu yanı bügün ?
Polymnia .!.: Evet 28 günde bir düzenli adet oluyorsanız pazar pik olma olasılığı çok yüksek. Muhtemelen dün de çatladı yumurtanız. Hayırlısı olsun inşallah Genişletmek için tıkla... Allahtan pazar gününü değerlendirdik . Umarım bu ay güzel haberler alırım inşallah . Çatlamıs yumurta gününü değerlendirme gerekiyor mu yanı bügün ?
Lady Guinevere “Size Nasıl Geliyorsa” Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.431 8.050 28 28 Mayıs 2024 Konu Sahibi ebrulimebrulim94 #7 ebrulimebrulim94 .!.: Allahtan pazar gününü değerlendirdik . Umarım bu ay güzel haberler alırım inşallah . Çatlamıs yumurta gününü değerlendirme gerekiyor mu yanı bügün ? Genişletmek için tıkla... evet değerlendirin. çatlamadan sonraki 2-3 gün şans olabiliyor.
ebrulimebrulim94 .!.: Allahtan pazar gününü değerlendirdik . Umarım bu ay güzel haberler alırım inşallah . Çatlamıs yumurta gününü değerlendirme gerekiyor mu yanı bügün ? Genişletmek için tıkla... evet değerlendirin. çatlamadan sonraki 2-3 gün şans olabiliyor.