Ovülasyon testime bakar mısınız

donducet

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
83
21
8
27
Merhaba bu ay yeni kullanmaya başladım Ovülasyon testi ama anlayamadım 14de yumurtlama olmuş mu adet tarihim 8-11 Mart arasıydı

Eklentiler

• 151858BB-3ECC-4370-9B9C-00320B489D10.jpeg
    164,6 KB · Görüntüleme: 348
İnşallah ikincinin tekrar silikleşmesi çatladıgı anlamına mı geliyor
bildigim kadariyla ovulasyon testi pozitif ciktiginda yumurtlama olur 36 saat sonra da iliski olur yani evet catlamis olur bn yinede yanlis bilgilendirmek istemem sizi bn boyle biliyom cok kez kullandim ama bnde ise yaramadi

bildigim kadariyla ovulasyon testi pozitif ciktiginda yumurtlama olur 36 saat sonra da iliski olur yani evet catlamis olur bn yinede yanlis bilgilendirmek istemem sizi bn boyle biliyom cok kez kullandim ama bnde ise yaramadi
Bende gün aşırı değerlendiriyordum ama bugün karşılaştırınca daha belirgin geldi 13 Mart hayırlısı olsun diyelim o zaman siz ne zamandır deniyorsunuz

Bende gün aşırı değerlendiriyordum ama bugün karşılaştırınca daha belirgin geldi 13 Mart hayırlısı olsun diyelim o zaman siz ne zamandır deniyorsunu

Bende gün aşırı değerlendiriyordum ama bugün karşılaştırınca daha belirgin geldi 13 Mart hayırlısı olsun diyelim o zaman siz ne zamandır deniyorsunuz
ben 5 yildir ugrasiyorum yapmadigim sey kalmadi desem yeridir asilama denedim en sonunda ilki olumsuz olunca ikinci demedim yarin sonuc ogrenecem bana dua edermisimiz

ben 5 yildir ugrasiyorum yapmadigim sey kalmadi desem yeridir asilama denedim en sonunda ilki olumsuz olunca ikinci demedim yarin sonuc ogrenecem bana dua edermisimiz
İnşallah olur isteyen annelik duygusunu barındıran herkese Allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın dualarım seninle

İnşallah olur isteyen annelik duygusunu barındıran herkese Allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın dualarım seninle
cok saol cnm Allah'ım sanada tez zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin

siz ne kadarlik evlisiniz
Bir yıl olmak üzere 7aydır deniyoruz bir gebeliğim dış gebelik oldu iç kanama ile sonuçlandı tek tüpüm alındı şuanlık eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama zamanlar denk gelmiyor sanırım

Bir yıl olmak üzere 7aydır deniyoruz bir gebeliğim dış gebelik oldu iç kanama ile sonuçlandı tek tüpüm alındı şuanlık eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama zamanlar denk gelmiyor saanladim cnm
anladim cnm nasip insallah olur

Merhaba benim yumurta çatlamış mı acaba

Eklentiler

• 20230423_160913.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 162
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…