- 31 Aralık 2021
- 122
- 38
- 13
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda 8Kızlar bugun adet günüm henüz hala olmadım ama ovulasyon testi takibi ş yapıyorm olana kadar 8 ocakta kıpkırmızıydı o testimi bulamadm bugın ayın 12si bugunde kıpkırmızı diğer günlerde çizgi yinr var ne oluyor anlayamadm
Canımm hamile olabilirsin , hemen gebelik testi yap.. :) Bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi varrrrr :) İnşallah hamilesindir canımmmKızlar bugun adet günüm henüz hala olmadım ama ovulasyon testi takibi ş yapıyorm olana kadar 8 ocakta kıpkırmızıydı o testimi bulamadm bugın ayın 12si bugunde kıpkırmızı diğer günlerde çizgi yinr var ne oluyor anlayamadm
PozitifimCanımm hamile olabilirsin , hemen gebelik testi yap.. :) Bu şekilde hamileliğini öğrenen çok kişi varrrrr :) İnşallah hamilesindir canımmm
Yaaaaa çok mutlu oldummmmm, Allahım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :)Pozitifimteşekkür ederim
![]()
Tabiki canım adetren 10 gün aonra başladım yaklaşık 26 atalık çşft çizgi gördm 26 27 28 resmen değerlendirdim afedersin ama akıntın yumurtlama günün daha öok oluyor sonra testm silşkte olsa çizgşsş vardı ama 10 gündür diğer testleri atmadm başka bi ovulasyona geçtm çünkü hep çift çizgi kırpkırımız çıkmaya başladı hadi 1 gn tamam 2. Gğn tamam 5 6 gğn böyle çkımca test yaptıö negatşf çktı bugun yşne kopkıyu çıkınca ovulasyon test yaptm çşft öktı yani ovulasyonda çşft çizgş görene kadar twstş uugula görnce arada derede o günü ve ertesş 2 3 gğnğ değerlendşe zorsa bile o çift çizgiden sonraki 2 gğn içinde mutlaka yine değerlendşe yumurtan o zaman çatlıyor çünküYaaaaa çok mutlu oldummmmm, Allahım analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin :)
Peki bir kaç soru sorabilir miyim? Yumurtlama gördüğün günleri ve çatlama günlerini nasıl değerlendirdin ? Yumurtlamadan kaç gün sonra ovulasyon yaptında bir daha çift çizgi cıktı? Bir de kan da mı öğrendin yoksa gebelik testi mi yaptın kendin anlatır mısın lütfen :) bende ovulasyon testi kullanıyorum da cok merak ettim canım :)
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. bende son adet tarihimle birlikte 14. gün yumurtlama gördüm, sonra ertesi gün yani 15. gün yine yumurtlamaydı, 16. gün silikleşti. Bende şans eseri çift çizgi çıkmadan önceki günü yani 13. günü değerlendirdim sonra 1. yumurtladığım günü yani 14. günü değerlendirdim. 2. yumurtladığım günü yani 15. günü değerlendiremedim. 16. gün silikleştiğini günü değerlendirdim yani dündü. :) Bugünü de değerlendirip beklemeye çekileceğim , inşallah bende hamilelik haberini verebilirim :)Tabiki canım adetren 10 gün aonra başladım yaklaşık 26 atalık çşft çizgi gördm 26 27 28 resmen değerlendirdim afedersin ama akıntın yumurtlama günün daha öok oluyor sonra testm silşkte olsa çizgşsş vardı ama 10 gündür diğer testleri atmadm başka bi ovulasyona geçtm çünkü hep çift çizgi kırpkırımız çıkmaya başladı hadi 1 gn tamam 2. Gğn tamam 5 6 gğn böyle çkımca test yaptıö negatşf çktı bugun yşne kopkıyu çıkınca ovulasyon test yaptm çşft öktı yani ovulasyonda çşft çizgş görene kadar twstş uugula görnce arada derede o günü ve ertesş 2 3 gğnğ değerlendşe zorsa bile o çift çizgiden sonraki 2 gğn içinde mutlaka yine değerlendşe yumurtan o zaman çatlıyor çünkü
İnşallah kuzum gğzel haber alımca yaz burayaAnladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. bende son adet tarihimle birlikte 14. gün yumurtlama gördüm, sonra ertesi gün yani 15. gün yine yumurtlamaydı, 16. gün silikleşti. Bende şans eseri çift çizgi çıkmadan önceki günü yani 13. günü değerlendirdim sonra 1. yumurtladığım günü yani 14. günü değerlendirdim. 2. yumurtladığım günü yani 15. günü değerlendiremedim. 16. gün silikleştiğini günü değerlendirdim yani dündü. :) Bugünü de değerlendirip beklemeye çekileceğim , inşallah bende hamilelik haberini verebilirim :)
Tamamdır, mutlaka yazarım :)İnşallah kuzum gğzel haber alımca yaz buraya
Merhaba çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah darısı bizlere benimde ovülasyon böyle kırmızı hep anlamadımPozitifimteşekkür ederim
![]()
Canım senin yumurtlama hala olmamış devam et test yapmaya silik çizgi hala. T çizgisi c kadar koyu olması lazım silik çizgi her zaman çıkar biraz koyu biraz hafif ama her zaman çıkar. Önemli olan c kadar koyu olmasıMerhaba çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah darısı bizlere benimde ovülasyon böyle kırmızı hep anlamadım
Çok şükür yumurtlama gördüm ertesi günde çatladı yumurtlama gününü ve sonraki çatlama gününü değerlendirdim 21-22 yi nasip bakalım inşallahCanım senin yumurtlama hala olmamış devam et test yapmaya silik çizgi hala. T çizgisi c kadar koyu olması lazım silik çizgi her zaman çıkar biraz koyu biraz hafif ama her zaman çıkar. Önemli olan c kadar koyu olması
Evet canım yumurtlama olmuş dediğin gün inşallah güzel haberler verirsinÇok şükür yumurtlama gördüm ertesi günde çatladı yumurtlama gününü ve sonraki çatlama gününü değerlendirdim 21-22 yi nasip bakalım inşallah
Bir gebenin günlüğünün ovulasyon testi mi bu ben de strip testimi aldımÇok şükür yumurtlama gördüm ertesi günde çatladı yumurtlama gününü ve sonraki çatlama gününü değerlendirdim 21-22 yi nasip bakalım inşallah
Evet onun testlerini kullanıyorum stripte kullandım ikisindende memnunumBir gebenin günlüğünün ovulasyon testi mi bu ben de strip testimi aldım