- Konu Sahibi Ebruliii46
Canım benim bugün pik galiba dünküne bakarak daha koyu sankiHiç bilmiyorumnapcagimi da bilmiyorum kadına attım bakalım o ne diyecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bugün pik galiba dünküne bakarak daha koyu sankiHiç bilmiyorumnapcagimi da bilmiyorum kadına attım bakalım o ne diyecek
Bak bugün kesin pik galiba kontrol çizgisinden daha koyuHiç bilmiyorumnapcagimi da bilmiyorum kadına attım bakalım o ne diyecek
Evet tatlım koyu baya belli değerlendir bugünden itibaren bence adet tarihin ne zamanBak bugün kesin pik galiba kontrol çizgisinden daha koyuEki Görüntüle 2702413
15 eylülde oldum en sonEvet tatlım koyu baya belli değerlendir bugünden itibaren bence adet tarihin ne zaman
Yaaa hadi hayırlısı olsun canım sen testlerini nerden aldin15 eylülde oldum en son![]()
İnternetten aldım canım ama ben almanyadayım aynısını yoktur türkiyedeYaaa hadi hayırlısı olsun canım sen testlerini nerden aldin
Bende Instagram dan aldım minnak kurabiyeler sayfasından benziyor ondan sordum canımİnternetten aldım canım ama ben almanyadayım aynısını yoktur türkiyede
Yarın sabah adet olmazsan yap artık şu hamilelik testiniBende Instagram dan aldım minnak kurabiyeler sayfasından benziyor ondan sordum canım
Şuan yapıyorum bakayım ne çıkacak merak ettimYarın sabah adet olmazsan yap artık şu hamilelik testini![]()
Psikolojim bozuldu yaYarın sabah adet olmazsan yap artık şu hamilelik testini![]()
Benimki de ilk defa böyle birşey görüyorum ne kadar koyu oldu buPsikolojim bozuldu ya![]()
Ne çıkcak bakalımPsikolojim bozuldu ya![]()
Senin adetler düzenli miydi hadi hayırlısı inşallah senden güzel haberler alırız bariBenimki de ilk defa böyle birşey görüyorum ne kadar koyu oldu buEki Görüntüle 2702421
Sabah tekrarla canım şimdi Allah bilir ne kadar su içtinKopkoyu tek çizgi ☹ biliyordum ama☹
Ya yapma Allah aşkınaSabah tekrarla canım şimdi Allah bilir ne kadar su içtin![]()
Yok benimde düzensizSenin adetler düzenli miydi hadi hayırlısı inşallah senden güzel haberler alırız bari![]()
Ümitliyim benYa yapma Allah aşkınaolsaydı çıkardı bence hiç su içmedim desem saat 1 den beri sadece en fazla bı saat önce falan 1 fincan Nescafe içmişim
İyi niyetinden şüphem yok ama gebelik yok bence kandırmayalım birbirimiziÜmitliyim ben![]()
Keşke olsa canım ya inşaAllah benimde tutarİyi niyetinden şüphem yok ama gebelik yok bence kandırmayalım birbirimizi![]()