• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar canım naptın nasıl gidiyor
Günaydın canım, ikin gündür yinede daha test yaptım silikleşti gece kasık ağrısından uyandım şimdi geçmiş bakalım artık beklemedeyim 10 gün sonra adet olmazsa erken gebelik testi denerim 😍

Günaydın canım, ikin gündür yinede daha test yaptım silikleşti gece kasık ağrısından uyandım şimdi geçmiş bakalım artık beklemedeyim 10 gün sonra adet olmazsa erken gebelik testi denerim 😍
Günaydın canım ee hadi hayırlısı olsun inşallah ya Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏😍🥰😘

Amin inşaAllah hepimize öyle 😍😍sen baptın adet oldun mu
Yok valla adet olmadım dün yaptım ovulasyon silik çıktı kadına attım resmini dedi değerlendir bugünü siliklesmis çatlama olmuş olabilir ama çok afedersin tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada onu söyledim oda şey dedi pko lularda kist lekelenmesi olabiliyor ara kanama olabiliyor veya yumurtlama belirtisi olmuş olabilir dedi yani şudur şudur diyemeyiz tam olarak o yüzden bekletip göreceğiz dedi bekliyorum bende

Dün kü ovulasyonum

Eklentiler

• IMG_20201011_202517.webp
    IMG_20201011_202517.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20201011_202458.webp
    IMG_20201011_202458.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 10
Bunlarda bir önceki günün ovulasyonu cumartesi günü yani

Eklentiler

• IMG_20201010_171829.webp
    IMG_20201010_171829.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20201010_171823.webp
    IMG_20201010_171823.webp
    15 KB · Görüntüleme: 13
Bunlarda bir önceki günün ovulasyonu cumartesi günü yani
Ama pik olmamış ki canım hem adet bekliyorsun adet söktürücü aldım demiştin yumurtlama değildir bence anlamadım geçen ay benimde adetim gelmek bilmediydi birşeyde yokmuş 🤭

Ama pik olmamış ki canım hem adet bekliyorsun adet söktürücü aldım demiştin yumurtlama değildir bence anlamadım geçen ay benimde adetim gelmek bilmediydi birşeyde yokmuş 🤭
İşte anlamadım hiç bişey bende bu işten söktürücü kullandim ayın 2 sinde bitti hala adet olmadım ovulasyon testlerimde inişli çıkışlı noluyor gerçekten bilmiyorum

Back
X