- Konu Sahibi Ebruliii46
İnşallah canım benim senden güzel haber alırız yaz buraya aradaKeşke olsa canım ya inşaAllah benimde tutar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim senden güzel haber alırız yaz buraya aradaKeşke olsa canım ya inşaAllah benimde tutar![]()
Yazarım canım keşkeİnşallah canım benim senden güzel haber alırız yaz buraya arada![]()
İyi akşamlar canım naptın nasıl gidiyorYazarım canım keşke![]()
Günaydın canım, ikin gündür yinede daha test yaptım silikleşti gece kasık ağrısından uyandım şimdi geçmiş bakalım artık beklemedeyim 10 gün sonra adet olmazsa erken gebelik testi denerimİyi akşamlar canım naptın nasıl gidiyor
Günaydın canım ee hadi hayırlısı olsun inşallah ya Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahGünaydın canım, ikin gündür yinede daha test yaptım silikleşti gece kasık ağrısından uyandım şimdi geçmiş bakalım artık beklemedeyim 10 gün sonra adet olmazsa erken gebelik testi denerim![]()
Amin inşaAllah hepimize öyleGünaydın canım ee hadi hayırlısı olsun inşallah ya Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah![]()
Yok valla adet olmadım dün yaptım ovulasyon silik çıktı kadına attım resmini dedi değerlendir bugünü siliklesmis çatlama olmuş olabilir ama çok afedersin tuvalete gittiğimde temizlendigimde peçete de çok hafif pembemsilik oluyor arada onu söyledim oda şey dedi pko lularda kist lekelenmesi olabiliyor ara kanama olabiliyor veya yumurtlama belirtisi olmuş olabilir dedi yani şudur şudur diyemeyiz tam olarak o yüzden bekletip göreceğiz dedi bekliyorum bendeAmin inşaAllah hepimize öylesen baptın adet oldun mu
Ama pik olmamış ki canım hem adet bekliyorsun adet söktürücü aldım demiştin yumurtlama değildir bence anlamadım geçen ay benimde adetim gelmek bilmediydi birşeyde yokmuşBunlarda bir önceki günün ovulasyonu cumartesi günü yani
İşte anlamadım hiç bişey bende bu işten söktürücü kullandim ayın 2 sinde bitti hala adet olmadım ovulasyon testlerimde inişli çıkışlı noluyor gerçekten bilmiyorumAma pik olmamış ki canım hem adet bekliyorsun adet söktürücü aldım demiştin yumurtlama değildir bence anlamadım geçen ay benimde adetim gelmek bilmediydi birşeyde yokmuş![]()
Doktora bi görün bence kuzumİşte anlamadım hiç bişey bende bu işten söktürücü kullandim ayın 2 sinde bitti hala adet olmadım ovulasyon testlerimde inişli çıkışlı noluyor gerçekten bilmiyorum
Bı kaç gün geçsin bakacağım giderim doktora belkiDoktora bi görün bence kuzum
Ayın 2. Olmam gerekiyordu demiştin 10 gün geçti canım daha ne bekliyorsunBı kaç gün geçsin bakacağım giderim doktora belki
Olmam gerekiyor değil 2 ekim cuma günü ilaç bitmişti daha adet görmedim işteAyın 2. Olmam gerekiyordu demiştin 10 gün geçti canım daha ne bekliyorsun![]()
Randevu al kendine git bi görün canım kist de olabilir geçikme sebebiOlmam gerekiyor değil 2 ekim cuma günü ilaç bitmişti daha adet görmedim işte
Taam canım teşekkür ederim gideceğim bu hafta içi inşallahRandevu al kendine git bi görün canım kist de olabilir geçikme sebebi
Banada bildirTaam canım teşekkür ederim gideceğim bu hafta içi inşallah