• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya evet hepsi temiz ben herhalde pıhtılaşma vardır diyordum ama bir tanesinde bile mutasyon yok trombofili paneli testinde. Protein c,s, aktiviteleri vs her şeyi yaptırdık hepsi normal değerlerinde. Nazar değdi herhalde ondan oldu diyorum 🤷🏼‍♀️ Siz de tüp bebek tedavisine başlayacakmışsınız sanırım rabbim sizin de yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla sağlıkla en yakın zamanda kucağınızı doldursun inşallah🌸
Temiz olması çok çok güzel bir de kan sulandırıcıyla uğraşmayacaksınız. Çok teşekkür ederim. 🥰

Merhaba arkadaşlar. Pikten sonraki gün silinmeye başladı çizgi ve o günleri değerlendirdik. 4-5 gün boyunca silik devam etti ve bugün tekrar koyulaştı. Bu ikinci yumurtlamanın habercisi mi yoksa bebişin mi😍

Kızlarr Ovulasyon testlerim hala koyu çıkıyor. Aralarda birkaç gün silikte gördüm ama özellikle dün ve bugün koyu çıktı. Ciddi ciddi bebiş var galiba. Reglime bir hafta var. Heyecanlanmalı mıyım yaaa 🙈

Göğüs hassasiyetim, halsizlik ve uyku halim var. Sürekli adet olucakmışım hissi yaşıyorum birde. Sulu akıntımda bugün başladı. Mide bulantısı için çok erken biliyorum ama o da var

Back