• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testime bakar mısınız? Pozitif mi? (Resimli)

incilay37

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
109
32
13
32
Kızlar merhaba ovülasyon testime bakar mısınız pik olmuş mu?

Eklentiler

• IMG_1863.jpeg
    IMG_1863.jpeg
    154,1 KB · Görüntüleme: 42
15.gündeyim regli başlangıcından. Bugünde yaptım testi bu şekil çıktı
Yakın görünüyor silikleşene kadar takip edin her gün ilişkiye de başladınız mı bilmiyorum ama şimdiden başlayın bence bazı testler bu koyulukta kalıyor sonra silikleşiyor

Yakın görünüyor silikleşene kadar takip edin her gün ilişkiye de başladınız mı bilmiyorum ama şimdiden başlayın bence bazı testler bu koyulukta kalıyor sonra silikleşiyor
Dün ilk defa koyuluk gördük ilk mesajda gösterdiğimdi o. Dün değerlendirdik bugünde değerlendireceğim bakalım inşallah bu ay tutar 🤲

Dün ilk defa koyuluk gördük ilk mesajda gösterdiğimdi o. Dün değerlendirdik bugünde değerlendireceğim bakalım inşallah bu ay tutar 🤲
Asıl silikleştiğinde yapmanız gerekiyor silikleşince çatlamış oluyor çünkü. Silikleştikten sonraki 2 günü de değerlendirin garanti olsun inşallah tutar🥳

Bugünden başka bugünü de değerlendir silikleşene kadar takip et silikleşince de iki günü değerlendir
kızlar sonda ki test dün akşam yaptığım diğeri de önceki akşam 15 inde yumurtlamam vardı sonra 17 sine silikleşmeye başlamıştı o günleri değerlendirdik zaten şimdi yine koyulaşıyor sanki anlamadım

Eklentiler

• IMG_3970.jpeg
    IMG_3970.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 14
  • 2fb0eb99-143c-4378-94a3-ec80f79daa0f.jpeg
    2fb0eb99-143c-4378-94a3-ec80f79daa0f.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 14
Back