Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet pozitife yakın gibi değerlendirin bugün yarın yine test yapın ama muhakkakKimse yok mu![]()
Devam ediyorum testi yapmaya inşallah pik görürümYaklaşmış bence benimde böyle başladı 2 güne pik olmuştu
Teşekkür ederim devam edeceğim yapmayaEvet pozitife yakın gibi değerlendirin bugün yarın yine test yapın ama muhakkak
Kaçıncı günündesin pekiDevam ediyorum testi yapmaya inşallah pik görürüm
15.gündeyim regli başlangıcından. Bugünde yaptım testi bu şekil çıktıKaçıncı günündesin peki
Yakın görünüyor silikleşene kadar takip edin her gün ilişkiye de başladınız mı bilmiyorum ama şimdiden başlayın bence bazı testler bu koyulukta kalıyor sonra silikleşiyor15.gündeyim regli başlangıcından. Bugünde yaptım testi bu şekil çıktı
Dün ilk defa koyuluk gördük ilk mesajda gösterdiğimdi o. Dün değerlendirdik bugünde değerlendireceğim bakalım inşallah bu ay tutarYakın görünüyor silikleşene kadar takip edin her gün ilişkiye de başladınız mı bilmiyorum ama şimdiden başlayın bence bazı testler bu koyulukta kalıyor sonra silikleşiyor
Asıl silikleştiğinde yapmanız gerekiyor silikleşince çatlamış oluyor çünkü. Silikleştikten sonraki 2 günü de değerlendirin garanti olsun inşallah tutarDün ilk defa koyuluk gördük ilk mesajda gösterdiğimdi o. Dün değerlendirdik bugünde değerlendireceğim bakalım inşallah bu ay tutar![]()
Bugün denemeyim mi yani. En son attığım foto bugünkü testtenAsıl silikleştiğinde yapmanız gerekiyor silikleşince çatlamış oluyor çünkü. Silikleştikten sonraki 2 günü de değerlendirin garanti olsun inşallah tutar![]()
Bugünden başka bugünü de değerlendir silikleşene kadar takip et silikleşince de iki günü değerlendirBugün denemeyim mi yani. En son attığım foto bugünkü testten
Tamam çok teşekkür ederimBugünden başka bugünü de değerlendir silikleşene kadar takip et silikleşince de iki günü değerlendir
kızlar sonda ki test dün akşam yaptığım diğeri de önceki akşam 15 inde yumurtlamam vardı sonra 17 sine silikleşmeye başlamıştı o günleri değerlendirdik zaten şimdi yine koyulaşıyor sanki anlamadımBugünden başka bugünü de değerlendir silikleşene kadar takip et silikleşince de iki günü değerlendir
İnşallahhh Allah isteyen herkese bebişş nasip ederİnşallah tutar![]()