Yumurtlama ve çatlama dahil 3 gün üst üste diyolar canımÖnemli olan bugünü değerlendirmek demii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama ve çatlama dahil 3 gün üst üste diyolar canımÖnemli olan bugünü değerlendirmek demii
TeşekkürlerYumurtlama ve çatlama dahil 3 gün üst üste diyolar canım
9 nisan pik olmuş sizinKızlar benimkine de bakar mısınız 9 Nisan da ikisi de tam koyu 10 Nisan da yani bugün nasıl çıkmış sizce yumurta çatlamış mı yoksa bugün de mi çatlamaya yakın
Eki Görüntüle 3574202 Eki Görüntüle 3574202
Buda bu geceninnKızlar testlere göre çatlama olmuş mu yoksa henüz değil mi
Buda bu geceninn
Daha pik olmamış ama olacak gibi duruyor canım yapmaya devam et bugün yarın pik olurEki Görüntüle 3575654
Pikmi yumurta tembelliği var da
Yavaş yavaş olucak yarın da olmazsa ertesi gün mutlaka olurBuda bu geceninn
11 4 yazdığında pik olmuş sonrasında yumurtan çatlamış diye yorumladım canımKizlar beninkileride yorumlarmisiniz lutfen
12 nisanda çatlamış sanırımKızlar testlere göre çatlama olmuş mu yoksa henüz değil mi
Bugunde yaptm test lutfen bakarmisinn rica etsem canim12 nisanda çatlamış sanırım
20 mm lik yumurta pozitif demek değil ki çünkü daha tam büyümemiş oluyorOvülasyon testleri negatif görüp hamile kalan varmı ben bugün doktora gittim 20 mm lk yumurta var dedi doktor ama testler negatif çıkıyor günlerdir neden acaba markası laboquick fotodaki doktordan gelince yaptıgm test gitmeden önce de yaptm oda böyleydi
Ovülasyon testleri negatif görüp hamile kalan varmı ben bugün doktora gittim 20 mm lk yumurta var dedi doktor ama testler negatif çıkıyor günlerdir neden acaba markası laboquick fotodaki doktordan gelince yaptıgm test gitmeden önce de yaptm oda böyleydi
Bende bir kaç ay doktor kontrolü yaptırmıştım laboquick ovulasyon testi 20 mm uzeri olduğunda pik yapiyor onu fark ettim . 1 ay 21 mm di yumurtam ve kontrolden çıkıp test yapmıştım pikti bir gün öncesi. Hafif kirmiziydi. Bir kerede eşit koyuluktaydi o zaman da 20 mm di. Kısaca laboquick 18 mm olduğunda test hafif kirmizilasmaya başlıyor 20 mm olduğunda ikiside eşit koyulukta oluyor 20 mm uzeri olduğunda 21 22 vb gibi t cizgisi c den daha koyu çıkıyor20 mm lik yumurta pozitif demek değil ki çünkü daha tam büyümemiş oluyor
24 mm olduğunda pik çıkmıştı benim testim
Hayır henüz değil t nin daha koyu olması gerekiyormşEki Görüntüle 3575654
Pikmi yumurta tembelliği var da
Teşekkür ederim benim de 12 Nisan'da pik oldu hatta 11 Nisan gece oldu sanırım bugün silikleşmeye başladi20 mm lik yumurta pozitif demek değil ki çünkü daha tam büyümemiş oluyor
24 mm olduğunda pik çıkmıştı benim testim
Yok testlerde sorun yokmuş doktordan geldim 7 Nisan'da sabah akşam günde 2 kez test yapmaya başladım 10 Nisan gece test çizgim belirgin olmaya başladı 11 Nisan gece de pik oldu Bugün silikleşmeye başladı demekki idrarda seviyenin yükselmesi biraz zaman alıyorBenimkide aynı boyle test sıkıntılı galiba hemde doktor bana 3 tane büyümüş gelişmiş yumurta var dedj
Yok testlerde sorun yokmuş doktordan geldim 7 Nisan'da sabah akşam günde 2 kez test yapmaya başladım 10 Nisan gece test çizgim belirgin olmaya başladı 11 Nisan gece de pik oldu Bugün silikleşmeye başladı demekki idrarda seviyenin yükselmesi biraz zaman alıyor
Aslında tam da öyle sayılmaz. Yumurta her seferinde aynı boyutta çatlamıyor. Kimisi 20 mm kimisi 24 mm kimisi 22 diye değişir. Testle alakası olduğunu sanmıyorum ama imkansız da sayılmaz tabi.Bende bir kaç ay doktor kontrolü yaptırmıştım laboquick ovulasyon testi 20 mm uzeri olduğunda pik yapiyor onu fark ettim . 1 ay 21 mm di yumurtam ve kontrolden çıkıp test yapmıştım pikti bir gün öncesi. Hafif kirmiziydi. Bir kerede eşit koyuluktaydi o zaman da 20 mm di. Kısaca laboquick 18 mm olduğunda test hafif kirmizilasmaya başlıyor 20 mm olduğunda ikiside eşit koyulukta oluyor 20 mm uzeri olduğunda 21 22 vb gibi t cizgisi c den daha koyu çıkıyor
Canım çatlamış yumurtan 11/ 12 de pik olmuş 13 de çatlamış diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsunBugunde yaptm test lutfen bakarmisinn rica etsem canim Eki Görüntüle 3575791 Eki Görüntüle 3575792