Ovulasyon testime bakar mısınız lütfen ?

bekleyiss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
33
6
6
28
arkadaşlar merhaba. Ben pco hastasıyım. Adetim son 2 yıldir asırı duzensizdi kilo almamdan dolayi. Diyetisyen eşliginde 8 kilo verdim ve agustostan beri düzenli adet oluyorum. 4 agustos - 9 eylül - 11 ekim - Covid oldum kasımda - ve 3 ocakta regl oldum. 6 gün sürdü reglim gayet normaldi. 23 ocakta net bir şekilde yumurtlamayı yakaladık. 24 ocakta çatladı. Ve çatladiktan bir gun sonra ovulasyon testi tekrar yaptim ve asiri silik çikti. Yumurtlama zamani cok kasık ağrım oldu hic gogus agrim yoktu ama catladiktan sonra koltuk altindan goguse dogru bir ağri var. Dün tekrar ovulasyon testi yaptim ilk foto dünkü hali 2. Foto bugunkü hali bugun bir tık daha koyu , acaba tekrar mı yumurtlama dönemine giriyorum ben ?

Eklentiler

• 20210128_152553.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 20210129_143114.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 85
Maalesef yumurtlama oldugunu gorunce fotograf falan cekmeyip atıp degerlendirmiştik

Tekrar yumurtalamış olabilirsin. Ben de heyecanla bekliyorum ama yok hep net olmayan çizgiler var. Testim de seninle aynı marka sanırım, ekliyorum.

Eklentiler

• 20210127_141949.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 76
Koyulaştımı peki daha merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…