- 11 Nisan 2022
- 1.992
- 7.201
- Konu Sahibi onbirmayis
Ben multivitamin kullanıyorum supradyn
Aaa denk gelmiş 1 haftadır bende onu almaya başlamıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben multivitamin kullanıyorum supradyn
Valla ben adet döneminde içmeye başlamıştım biraz tesadüf oldu biraz bilerek olduAaa denk gelmiş 1 haftadır bende onu almaya başlamıştım.
Valla ben adet döneminde içmeye başlamıştım biraz tesadüf oldu biraz bilerek oldu
Baktım yumurtlama oldu
Bir sonraki ay yine kullandım ama henüz sonuç alamadım
10 aydır korunmayı bırakıyorum öncesinde hiç takılmazdım akıntı takibi bile yapmazdım adetlerim düzenliydi. Ne zaman korunmayı bıraktım dengem şaştı. 10 aydır korunmuyorum ve bu sürede reglim 4-5 gün ileri geri bazen oynardı bazen gününde gelirdi ama olurdum mutlaka.Haziran ayında ovülasyon testi yapmaya başladım. Hiç pik görmedim. Eylül ayında vitamin almaya başladım ve o ay pik oldu. Haziran ayından öncesini bilmiyorum yumurtlama konusundaOndan önce yumurtamanız ne durumdaydı?
10 aydır korunmayı bırakıyorum öncesinde hiç takılmazdım akıntı takibi bile yapmazdım adetlerim düzenliydi. Ne zaman korunmayı bıraktım dengem şaştı. 10 aydır korunmuyorum ve bu sürede reglim 4-5 gün ileri geri bazen oynardı bazen gününde gelirdi ama olurdum mutlaka.Haziran ayında ovülasyon testi yapmaya başladım. Hiç pik görmedim. Eylül ayında vitamin almaya başladım ve o ay pik oldu. Haziran ayından öncesini bilmiyorum yumurtlama konusunda
Canm haber ver demiştin . Ben bu gün gittim doktora yumurtam gayet gelişmiş çatlama iğnesi vuruldum demekki ovülasyonntesti bozukmuş öyle düşüyorum doktor tüm tahlillerin yaptı güzelce muayene etti . Çok iyi durumda yumurtan dediBana da haber verir misiniz son durumu
Benim hala koyulaşma olmadı
Hadi ya çok sevindimCanm haber ver demiştin . Ben bu gün gittim doktora yumurtam gayet gelişmiş çatlama iğnesi vuruldum demekki ovülasyonntesti bozukmuş öyle düşüyorum doktor tüm tahlillerin yaptı güzelce muayene etti . Çok iyi durumda yumurtan dedi
Merhaba , bende de aynı durum var bana da bakabilir misiniz rica etsem? geçtiğimiz ay pili görmüştüm ama bu ay pik olmadan silikleşti direkt bugün yaptğımda hiç çizgi bile çıkmadıBende aynı durumu yaşadım koyulaşma oluyordu bu gün birden bire kayboldu cizgi ben bu ay birde yumurta geliştirci klomen kullanmıştım böyle oldu salı günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Bence siz 27 sinden sonrasını bir gün dolu bir gün boş şekilde değerlendirin derimMerhaba , bende de aynı durum var bana da bakabilir misiniz rica etsem? geçtiğimiz ay pili görmüştüm ama bu ay pik olmadan silikleşti direkt bugün yaptğımda hiç çizgi bile çıkmadı
Aynn sizin pike cok yakın benim o kadar bile olmamıştı teste si her gün değerlendirin bir kaç günMerhaba , bende de aynı durum var bana da bakabilir misiniz rica etsem? geçtiğimiz ay pili görmüştüm ama bu ay pik olmadan silikleşti direkt bugün yaptğımda hiç çizgi bile çıkmadı