Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkOvulasyon testime bakar misiniz kizlar🌸
Selam kizlar
Ovulasyon testine adetim biter bitmez basladim ve bugun 6.nci gunum, fakat resimdede gordugunuz gibi hep tek cizgi cikiyor. Bu normal mi, yani azda olsa 2 cizgi olmasi gerekmez mi bazi gunlerde?
Selam kizlar
Ovulasyon testine adetim biter bitmez basladim ve bugun 6.nci gunum, fakat resimdede gordugunuz gibi hep tek cizgi cikiyor. Bu normal mi, yani azda olsa 2 cizgi olmasi gerekmez mi bazi gunlerde?
Normalde ovulasyon testleri hassas olduğu icin silik şekilde 2. Çizgi hep olur ama yumurtlama olunca cok koyu olur. Istersen testini değiştir canım başka marka kullan
Selam kizlar
Testte sorun olabilr bilmiyorum ama normalde çıkması lazım yapmadan once sıvı alımını kesiyormusunuz veya hangi saatlerde yapiyorsunuz eger testinizi degistirirseniz laboquick marka öneririm
Testte sorun olabilr bilmiyorum ama normalde çıkması lazım yapmadan once sıvı alımını kesiyormusunuz veya hangi saatlerde yapiyorsunuz eger testinizi degistirirseniz laboquick marka öneririm
Ben iki aydır pik yakalayamadım bir türlü ama silik de olsa, ikinci çizgi mutlaka çıkıyor. Ben Almanya da yaşıyorum ve Amazon dan sipariş vermiştim. Hassasiyeti farklı olabiliyor her markanın. En hassas olanı almanı tavsiye ederim.