• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakar mısınız kızlar

Merhaba, ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay. Rica etsem yumurtlama olmuş mu diye bakabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20230814_165633.jpg
    IMG_20230814_165633.jpg
    195,3 KB · Görüntüleme: 62
Benim bugun adetim bitti ve sefaf akıntı başladı ilk defa bu ovulasyon testi kulanacam

Eklentiler

• 20230824_194750.jpg
    20230824_194750.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 53
Hanımlar öncelikle merhaba çoğumuz aynı sebepten buradayız sanırım dilerim Allah hepimizin gönlüne göre verir 🤲🏻🤲🤍 bende forum açtım fakat hiç yazan yok lütfen bi bakar mısınız 🙏🏻🙏🏻🥺

Merhaba, test yapmadan uygulamadan ve kendi belirtilerimden yola çıkarak değerlendirme yapıyoruz. Reglimden sonra düzenli bir ilişkimiz oldu. Perşembe azar azar akıntım olmaya başlamıştı dünden beri de çok akmaya başladı sulu şeffaf beyaz o şekilde akıntılarım başladı afedersiniz altıma kaçırmış gibi hissediyorum 🙈 bugünde kasıklarımda ağrı var regli olacakmış gibi. Çatlamış mı oluyor bugünlerde çatlayacak mı acaba. Salı gece çarşamba gece ve dün gece değerlendirdim gün aşırı mı ilişki olsa her gün mü acaba?

Merhaba, test yapmadan uygulamadan ve kendi belirtilerimden yola çıkarak değerlendirme yapıyoruz. Reglimden sonra düzenli bir ilişkimiz oldu. Perşembe azar azar akıntım olmaya başlamıştı dünden beri de çok akmaya başladı sulu şeffaf beyaz o şekilde akıntılarım başladı afedersiniz altıma kaçırmış gibi hissediyorum 🙈 bugünde kasıklarımda ağrı var regli olacakmış gibi. Çatlamış mı oluyor bugünlerde çatlayacak mı acaba. Salı gece çarşamba gece ve dün gece değerlendirdim gün aşırı mı ilişki olsa her gün mü acaba?
Yumurtaligi çatlama olacak yada oldu değerlendirin derim

Back