Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba çatlama olmamış iki cizgi çok koyu olması lâzım mişMerhaba, ilk defa ovulasyon testi yapmaya başladım bu ay. Rica etsem yumurtlama olmuş mu diye bakabilir misiniz?
Teşekkürler, 15 Ağustos'ta yumurtlamayı gördümGaliba çatlama olmamış iki cizgi çok koyu olması lâzım miş
Buda BugunTeşekkürler, 15 Ağustos'ta yumurtlamayı gördüm
Teste devam edinBuda Bugun
Buda bugunTeşekkürler, 15 Ağustos'ta yumurtlamayı gördüm
Teşekkür ederimTeste devam edin
Rica ederim, inşaAllah güzel sonuçlar alırsınızBuda bugun
Teşekkür ederim
Gelişmeler yazacam burayaRica ederim, inşaAllah güzel sonuçlar alırsınız
Yumurtaligi çatlama olacak yada oldu değerlendirin derimMerhaba, test yapmadan uygulamadan ve kendi belirtilerimden yola çıkarak değerlendirme yapıyoruz. Reglimden sonra düzenli bir ilişkimiz oldu. Perşembe azar azar akıntım olmaya başlamıştı dünden beri de çok akmaya başladı sulu şeffaf beyaz o şekilde akıntılarım başladı afedersiniz altıma kaçırmış gibi hissediyorum bugünde kasıklarımda ağrı var regli olacakmış gibi. Çatlamış mı oluyor bugünlerde çatlayacak mı acaba. Salı gece çarşamba gece ve dün gece değerlendirdim gün aşırı mı ilişki olsa her gün mü acaba?
Merhaba rica etsem benm testimi de yorumlar mısınızEvt cnm catlama olmus
resım yok cnmMerhaba rica etsem benm testimi de yorumlar mısınız
Uygulamada yeniyim hep mesajları okuyordum yeni üye oldum, konu açtım ordan bulabilir misiniz ?resım yok cnm
resım yok cnm
yumurtlma olmus cnm degerlndr ve yrın da test yp
Test yarın negatife dönerse çatlama olmuş demektir dimi ? Yarını degerlendrimek gerkr miyumurtlma olmus cnm degerlndr ve yrın da test yp
aynn cnmTest yarın negatife dönerse çatlama olmuş demektir dimi ? Yarını degerlendrimek gerkr mi