Evett 13.gun ama koyu olmuyo Bi türlü sanki dha da siliklesiyoHayir olmamis daha 13.gun su an degil mi
Hadi ya dha yapicam o zamanBoyle t nin c den dahs koyu olmasi gerekir catlama olmasi icin
Hayır daha olmamış26 temmuzda regl oldum bu ay ovulasyon testi deneyeyim dedim bakar misiniz yumurtlama olmuş mu dha yapmaya devam edeyim mi
1 2 gun yapmadım bugün yaptım böyle oldu yumurtlama olmuş mudurTabi devam edin testi yapmadan 2 saat oncesine kadar sivi almayin 11 8 arasi yapin sabah
Olacak mutlaka degerlendirin derim1 2 gun yapmadım bugün yaptım böyle oldu yumurtlama olmuş mudur
Nasıl anliycam yumurtlama olduğunu peki ertesi günü dha silik olduğunda miOlacak mutlaka degerlendirin derim
Ben aralik ayında denemiştim bi kere bilmiyodum rastgele uaptim bundan biraz dha silikken gördüm bi kere ocakta da hamile olduğumu öğrenmiştim ama 6 haftalikken kalbi durdu aldırmak zorunda kalmıştık umarım bu ayda güzel haberi alırım sonu bu sefer güzel olurOlacak mutlaka degerlendirin derim
Evet cnmNasıl anliycam yumurtlama olduğunu peki ertesi günü dha silik olduğunda mi
UZulme canim ins guzel haberler alacaksinBen aralik ayında denemiştim bi kere bilmiyodum rastgele uaptim bundan biraz dha silikken gördüm bi kere ocakta da hamile olduğumu öğrenmiştim ama 6 haftalikken kalbi durdu aldırmak zorunda kalmıştık umarım bu ayda güzel haberi alırım sonu bu sefer güzel olur
Merhaba bugün böyle oldu çatlama olmuş muEvet cnm
Evt cnm catlama olmusMerhaba bugün böyle oldu çatlama olmuş mu
Alttaki bugün yaptığım
Evet catlamis canim degerlendirdiysen beklemede kalMerhaba bugün böyle oldu çatlama olmuş mu
Alttaki bugün yaptığım
Sabah degerlendirebildik açıkçası umarım olurEvet catlamis canim degerlendirdiysen beklemede kal
Yumurta catlayip 24 saat yasiyor merak etmeSabah degerlendirebildik açıkçası umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?