- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- Konu Sahibi sadeceMelek
şu an aynı şeyi yaşıyoruz,benim de adete iki gün var üç gündür c kadar koyu olmasa da ovulasyon koyu çıkıyor. Gebelik testim de negatif.Bu da ışıkla çektiğim hali
Acaba kist oluşmuş olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şu an aynı şeyi yaşıyoruz,benim de adete iki gün var üç gündür c kadar koyu olmasa da ovulasyon koyu çıkıyor. Gebelik testim de negatif.Bu da ışıkla çektiğim hali
Bilmiyorum ki canım sana ne desem. Çünkü benim de aynı durum. Hatta şu an Bi test daha yaptım ve t baya koyu c ye göre.. Benim iyice kafam karıştı.şu an aynı şeyi yaşıyoruz,benim de adete iki gün var üç gündür c kadar koyu olmasa da ovulasyon koyu çıkıyor. Gebelik testim de negatif.
Acaba kist oluşmuş olabilir mi
Belkide koyulasiyodur gittikce sen yapmaya devam et benimde gün gectikce koyulasti en son bugun hcg 2000 de olunca artik c cizgisi yok yani t baya bi koyulasti oncekilerde evde olanlari her gun yaptim gittikce koyulasti hcg yukseldikce de t cizgisi ilk cikmaya basladi bu arada
Canım ben adet 5 gün kala yumurtlamıştım. Adet günüde olabilir, sonrasında da.
Yani pik görene kadar umut var
Kızlar iki saat önceki lh testi de böyle çıktı. Aynı test ikisi de.. sadece birinde flaş açtım bu aradabenimde bu sekillde su zamanlar ovulasyon cok ince cizgi cikarken koyu cikiyor. Acaba umutlanmali miyiz
Pik olmuş. Yumurtluyorsun. Böyle devam eder silikleşmezse gebelikte olabilir ama yumurtlama gibi geldi bana daha çok, gebelikte genelde adet gecikmesinden sonra koyulaşıyor. Yarın tekrar yap anlarızKızlar iki saat önceki lh testi de böyle çıktı. Aynı test ikisi de.. sadece birinde flaş açtım bu arada
Doğru diyor olabilirsin canım. Ben bu günleri de iyi değerlendirelim bariPik olmuş. Yumurtluyorsun. Böyle devam eder silikleşmezse gebelikte olabilir ama yumurtlama gibi geldi bana daha çok, gebelikte genelde adet gecikmesinden sonra koyulaşıyor. Yarın tekrar yap anlarız
Kızlar iki saat önceki lh testi de böyle çıktı. Aynı test ikisi de.. sadece birinde flaş açtım bu arada
3 gün sonra adet tarihim olacak o güne kadar devam ederim değerlendirmeye canım artık az önce test yaptım yine koyu çıktı. Daha çatlamadı demek kiPik olmuş. Bu 3 günü değerlendir canım. Teste de devam et. Çatlamayı gör
Merhaba. Gebe kaldınız mı ne durumdasınızKızlar sabah hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı. Okuyanlara da fikir versin diye özellikle yazmak istedim. Sanırım adete yakın tesadüfen yumurtlamamı yakalamışim. En azından bu günleri değerlendiriyorum inşallah tutar
Malesef o ay gebelik olmadı onu soruyorsaniz. Ama o cift cizgiler yumurtlama belirtisi imis.. Cunku o tarihten 14 gun sonra adet oldum.Merhaba. Gebe kaldınız mı ne durumdasınız