Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minikamin123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
30
11
3
32
arkadaşlar adetime bittikten 1 gün sonra yapmaya başladım testi. Son 3 aydır düzensiz adet oluyorum bakabilir misiniz acaba.

Yumurtlama olmuş mutlaka değerlendirin
Çok teşekkür ederim İlk defa yapıyorum çok anlamıyorum sağolun iki gündür değerlendiriyoruz aslında bugünü de mutlaka değerlendiricem. 3 gündür arka arkaya değerlendirmiş olucam inşallah tutar Bişey daha sorabilir miyim, ilişkiden sonraki gün akıntı çok oluyor normal mi acaba

Kalan spermler geri çıkıyor olabilir hemen duş almayıp yapıyorsanız ertesi güne kadar durabilir

Bugünün testi sanırım yarında test yapın çatlayana kadar çatlama ve ertesi günde ilişki olsun

Ben adet olmayı bekliyorum bugun öylesine bir ovülasyon testi yaptım böyle cıktı bu ay ovülasyon takibi yapmamıştım sizce ne demek bu yumurtlama mı yoksa başka bir şey mi

Eklentiler

• IMG_20210123_143012.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 41
Ben adet olmayı bekliyorum bugun öylesine bir ovülasyon testi yaptım böyle cıktı bu ay ovülasyon takibi yapmamıştım sizce ne demek bu yumurtlama mı yoksa başka bir şey mi
Canım bazen gebelik olabiliyormuş çizgi adet zamanı koyu çıkınca benimde bu ay ikinci çizgim adetten 1 gün önce koyuydu ama gebelik yaşamadım ertesi gün regl oldum

Sizinde böylemi çıkmıştı
Benim böyle çıkmıştı 1 gün önce ama ertesi gün adet oldum ben 2. Yumurtlama felan zannettim tabi bu ara buraları iyice karıştırınca gördüm ki kimyasal gebelikde olabilirmiş gebelik testi de hiç yapmamıştım uyandığım gün yapacaktım kirlendiğimi gördüm belki vardı ama ben farketmedim adetim hep ağrılı olduğu için normal adet sandım

Eklentiler

• 10DBD4EC-2314-470F-B460-8718755F8B6E.webp
    48 KB · Görüntüleme: 39
Evet kimyasal da olmuş olabilir Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah

Sizinde böylemi çıkmıştı
Benim böyle çıkmıştı 1 gün önce ama ertesi gün adet oldum ben 2. Yumurtlama felan zannettim tabi bu ara buraları iyice karıştırınca gördüm ki kimyasal gebelikde olabilirmiş gebelik testi de hiç yapmamıştım uyandığım gün yapacaktım kirlendiğimi gördüm belki vardı ama ben farketmedim adetim hep ağrılı olduğu için normal adet sandım

Yapmaya devam edin hep koyu giderse sililkleşmezse gebelik testi yapın. Ama ikinci bi yumurtlama ihtimaline karşı değerlendirin derim

Yapmaya devam edin hep koyu giderse sililkleşmezse gebelik testi yapın. Ama ikinci bi yumurtlama ihtimaline karşı değerlendirin derim

12 ve 13 baya koyu çıktı son 3 gündür değerlendiriyorum normal dimi 2 gündür böyle koyu çıkması

Eklentiler

• 7F6DD49D-2D8F-4873-92EA-AA418C9C55E1.webp
    119,5 KB · Görüntüleme: 19
  • DC68AAE7-F7DC-4F7C-BD5B-C08345BDC55A.webp
    107,9 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…