- 23 Ocak 2021
- 30
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi minikamin123
-
Yumurtlama olmuş mutlaka değerlendirinarkadaşlar adetime bittikten 1 gün sonra yapmaya başladım testi. Son 3 aydır düzensiz adet oluyorum bakabilir misiniz acaba.
Eki Görüntüle 2767398 Eki Görüntüle 2767399
Çok teşekkür ederimYumurtlama olmuş mutlaka değerlendirin
Kalan spermler geri çıkıyor olabilir hemen duş almayıp yapıyorsanız ertesi güne kadar durabilirÇok teşekkür ederimİlk defa yapıyorum çok anlamıyorum sağolun iki gündür değerlendiriyoruz aslında bugünü de mutlaka değerlendiricem. 3 gündür arka arkaya değerlendirmiş olucam inşallah tutar Bişey daha sorabilir miyim, ilişkiden sonraki gün akıntı çok oluyor normal mi acaba
Bugünün testi sanırım yarında test yapın çatlayana kadar çatlama ve ertesi günde ilişki olsunÇok teşekkür ederimİlk defa yapıyorum çok anlamıyorum sağolun iki gündür değerlendiriyoruz aslında bugünü de mutlaka değerlendiricem. 3 gündür arka arkaya değerlendirmiş olucam inşallah tutar Bişey daha sorabilir miyim, ilişkiden sonraki gün akıntı çok oluyor normal mi acaba
Anladım hemen duş almıyorum sabahına alıyorum geneldeKalan spermler geri çıkıyor olabilir hemen duş almayıp yapıyorsanız ertesi güne kadar durabilir
evet bugünün testi 12 yazan. Anladım tamamdır zaten bugün de değerlendiricem yarın ve diğer gün de test yaparım onu da atarım burayaBugünün testi sanırım yarında test yapın çatlayana kadar çatlama ve ertesi günde ilişki olsun
Canım bazen gebelik olabiliyormuş çizgi adet zamanı koyu çıkınca benimde bu ay ikinci çizgim adetten 1 gün önce koyuydu ama gebelik yaşamadım ertesi gün regl oldumBen adet olmayı bekliyorum bugun öylesine bir ovülasyon testi yaptım böyle cıktı bu ay ovülasyon takibi yapmamıştım sizce ne demek bu yumurtlama mı yoksa başka bir şey mi
Sizinde böylemi çıkmıştıCanım bazen gebelik olabiliyormuş çizgi adet zamanı koyu çıkınca benimde bu ay ikinci çizgim adetten 1 gün önce koyuydu ama gebelik yaşamadım ertesi gün regl oldum
Benim böyle çıkmıştı 1 gün önce ama ertesi gün adet oldum ben 2. Yumurtlama felan zannettim tabi bu ara buraları iyice karıştırınca gördüm ki kimyasal gebelikde olabilirmiş gebelik testi de hiç yapmamıştım uyandığım gün yapacaktım kirlendiğimi gördüm belki vardı ama ben farketmedim adetim hep ağrılı olduğu için normal adet sandımSizinde böylemi çıkmıştı
Evet kimyasal da olmuş olabilir Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallahBenim böyle çıkmıştı 1 gün önce ama ertesi gün adet oldum ben 2. Yumurtlama felan zannettim tabi bu ara buraları iyice karıştırınca gördüm ki kimyasal gebelikde olabilirmiş gebelik testi de hiç yapmamıştım uyandığım gün yapacaktım kirlendiğimi gördüm belki vardı ama ben farketmedim adetim hep ağrılı olduğu için normal adet sandım
Benim böyle çıkmıştı 1 gün önce ama ertesi gün adet oldum ben 2. Yumurtlama felan zannettim tabi bu ara buraları iyice karıştırınca gördüm ki kimyasal gebelikde olabilirmiş gebelik testi de hiç yapmamıştım uyandığım gün yapacaktım kirlendiğimi gördüm belki vardı ama ben farketmedim adetim hep ağrılı olduğu için normal adet sandımSizinde böylemi çıkmıştı
Amin inşallah sizde vardır Allah kucaklarımızı boş bırakmasınEvet kimyasal da olmuş olabilir Rabbim sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah
Amin inşAllahAmin inşallah sizde vardır Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Yapmaya devam edin hep koyu giderse sililkleşmezse gebelik testi yapın. Ama ikinci bi yumurtlama ihtimaline karşı değerlendirin derimBen adet olmayı bekliyorum bugun öylesine bir ovülasyon testi yaptım böyle cıktı bu ay ovülasyon takibi yapmamıştım sizce ne demek bu yumurtlama mı yoksa başka bir şey mi
Yapmaya devam edin hep koyu giderse sililkleşmezse gebelik testi yapın. Ama ikinci bi yumurtlama ihtimaline karşı değerlendirin derim
Normal bugün yarın silikleşir12 ve 13 baya koyu çıktı son 3 gündür değerlendiriyorum normal dimi 2 gündür böyle koyu çıkması
Eki Görüntüle 2768071
Tamamdır teşekkür ederimNormal bugün yarın silikleşir
Değerlendirin bence en önemlisi çatladığı gün çünküTamamdır teşekkür ederimBugün ara verip yarın tekrar değerlendireyim mi sizce 3 gündür değerlendiriyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?