• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim testim silikleşmiş mi en son dün gündüz değerlendirdik eşimle akşam hala pikti sabah idrarımı yapıp su içip uyudum uyandığımda 1-2saat sonra yaptığım test böyle çıktı akşam ki testle alt alta koydum belli olsun diye muhtemelen gece uyurken çatladı Dün akşam değerlendirecektik eşime söyledim tamam dedi ama sonra ben vazgeçtim gündüz yaptık zaten diye çatlamayı görünce keşke yapsaydım dedim akşam yapsam yakalar mıyım acaba inşallah bu ay güzel haberler alabilirim :(

Eklentiler

• D9D14527-1AA8-4DA0-90BC-B0C363977090.webp
    D9D14527-1AA8-4DA0-90BC-B0C363977090.webp
    69,5 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar benim testim silikleşmiş mi en son dün gündüz değerlendirdik eşimle akşam hala pikti sabah idrarımı yapıp su içip uyudum uyandığımda 1-2saat sonra yaptığım test böyle çıktı akşam ki testle alt alta koydum belli olsun diye muhtemelen gece uyurken çatladı Dün akşam değerlendirecektik eşime söyledim tamam dedi ama sonra ben vazgeçtim gündüz yaptık zaten diye çatlamayı görünce keşke yapsaydım dedim akşam yapsam yakalar mıyım acaba inşallah bu ay güzel haberler alabilirim :KK43:
Evet çatlamış akşam değerlendirseniz de olur

Back