Ovulasyon testimde pik gördükten 8 gun sonra adet oldum

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
603
98
22
Kızlar başınıza hiç geldi mi bilmiyorum 12 mayısta pik gördüm 20 mayısta adet oldum bugün bitmek üzere ama burda okuduğum kadarıyla yumurtlamadan 14 15 16 gun sonra adet olunuyormus benim neden erken geldi acaba bi fikriniz varmi pcos var bende aylardır ovulasyon testi yapıyorum ilk defa 12 mayısta pik gördüm 11 12 13 15 mayısı değerlendirdik. Adet döngüm yok kafası esti mi oluyorum :)

8-14 gün sonra çatlama olur. Gayet normal yani ama genelde 14 gün sonra olur diye hesaplanıyor. Bende pcosum benimde başıma gelmişti

pcos olduğun için hormonlar düzensiz zaten. o yüzden olabilir. kaldı ki yumurtlamadan 8 gün sonra regl olmak çok erken kabul edilmiyor. genel olarak regl döngüsü 21-35 gün arası normaldir. ama sizde bir de pcos var. normal yani takılmayın. ben ilk korunmayı bıraktığım ay 13 gün erken regl olmustum yani yumurtlamadan 2 gün sonra. korkup doktora gitmiştim doktor normal olabilir demişti

Merhaba bende de pko var hiç başıma gelmedi adetim düzenliydi bu ay gecikti Belkide siz adet sandınız yerleşme olabilir ama adete de çok var demışsınız test yaptınız mi acaba ?

Benim adetim duzensiz normalde doğru düzgün olmuyorum bi döngüm yok pıhtılı geldi adetti bence cunku yerlesme 1-3 suruyormus ve lekelenme seklinde oluyormus benim bildigim adetti hatta bu adetim digerlerinden cok kan gelmisti neyse ama benim kafana takılan şu normalde yumurtlamadan 14 15 16 gun sonra adet olunuyormus benimki 1 hafta sonra geldi o şaşırttı beni anlamadım o yüzden dün de test yaptım saatler sonra böyle olmuş unuttum bile bakmayı daha az önce baktım teste markası mira tech

Eklentiler

• 1000026531.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 84
Buna kuruma cızgısı dıyorlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…