• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon Testim

burcee_

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
66
15
8
23
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bugün adetimin 14.günü Ovülasyon testi yaptım alttaki bugünün testi bakabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_8498.jpeg
    IMG_8498.jpeg
    185,9 KB · Görüntüleme: 59
Renkler dağalmış idrarı maksimum 3 damla koyun bence bır ıkı gune pik görürsünüz henüz olmamış gibi

Laboquik kullanıyorum,hiç böyle dağılmalı çıkmıyor düzgün çıkıyor trendyoldan alıyorum bence bir bakın ona da 🌸Hakkınızda hayırlısı olsujn
Amin inşallah tüm ovülasyon testlerinde 3 damla diye biliyorum bu testte 6 damla diyor ondan kaynaklı dağılma oluyor muhtemelen

Bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım testleri 6 damla demişti
Hmm öyleyse bilemem bence yarın yapacagın testi 3 damla ile dene buarada yumurtlama gününü biliyor musun daha önce doktora gittiysen bu testlere gerek kalmayabilir bu testler daha çok strese sokuyor bende kullanmıstım birkaç ay

Hmm öyleyse bilemem bence yarın yapacagın testi 3 damla ile dene buarada yumurtlama gününü biliyor musun daha önce doktora gittiysen bu testlere gerek kalmayabilir bu testler daha çok strese sokuyor bende kullanmıstım birkaç ay
Maalesef yumurtlama günümü bilmiyorum ben 04.12.2024 de doğum yaptım doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim doktorumun onayı ile yeniden başladım gebelik planlamaya o yüzden bu testlerle bulacağım yumurtlama günümü

Maalesef yumurtlama günümü bilmiyorum ben 04.12.2024 de doğum yaptım doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim doktorumun onayı ile yeniden başladım gebelik planlamaya o yüzden bu testlerle bulacağım yumurtlama günümü
Başınız sağolsun rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende pcos var ovulasyon yaptım sizce çatlamış mı ne zaman çatlar ne yapmalıyım yorum yapar mısınız lütfen

Eklentiler

• 0AC575E3-3ABA-4A02-A61A-FEB10E0F0EC6.jpeg
    0AC575E3-3ABA-4A02-A61A-FEB10E0F0EC6.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 16
Back