Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta atılmış canımMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar bugün adetimin 14.günü Ovülasyon testi yaptım alttaki bugünün testi bakabilirmisiniz
Nasıl yani anlayamadım kusura bakmayın iyi bir şey mi kötü müYumurta atılmış canım
Bence testlerde dağılma var,hangi marka kullanıyorsunuzMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar bugün adetimin 14.günü Ovülasyon testi yaptım alttaki bugünün testi bakabilirmisiniz
Bir gebenin günlüğü markasıBence testlerde dağılma var,hangi marka kullanıyorsunuz
Bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım testleri 6 damla demiştiRenkler dağalmış idrarı maksimum 3 damla koyun bence bır ıkı gune pik görürsünüz henüz olmamış gibi
Laboquik kullanıyorum,hiç böyle dağılmalı çıkmıyor düzgün çıkıyor trendyoldan alıyorum bence bir bakın ona daBir gebenin günlüğü markası
Amin inşallah tüm ovülasyon testlerinde 3 damla diye biliyorum bu testte 6 damla diyor ondan kaynaklı dağılma oluyor muhtemelenLaboquik kullanıyorum,hiç böyle dağılmalı çıkmıyor düzgün çıkıyor trendyoldan alıyorum bence bir bakın ona daHakkınızda hayırlısı olsujn
Evet evet 6 damla bana da çok geldi şuanAmin inşallah tüm ovülasyon testlerinde 3 damla diye biliyorum bu testte 6 damla diyor ondan kaynaklı dağılma oluyor muhtemelen
Hmm öyleyse bilemem bence yarın yapacagın testi 3 damla ile dene buarada yumurtlama gününü biliyor musun daha önce doktora gittiysen bu testlere gerek kalmayabilir bu testler daha çok strese sokuyor bende kullanmıstım birkaç ayBir gebenin günlüğü sayfasından almıştım testleri 6 damla demişti
3 damla ile devam edeyim bakalım yani bana da çok gelmişti ama ne denirse ona uyuyoruz maalesef hakkımızda hayırlısıEvet evet 6 damla bana da çok geldi şuan
Evet öyle deneyin bakalım daha net görür yorumlarsınız belki sizde.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin3 damla ile devam edeyim bakalım yani bana da çok gelmişti ama ne denirse ona uyuyoruz maalesef hakkımızda hayırlısı
Maalesef yumurtlama günümü bilmiyorum ben 04.12.2024 de doğum yaptım doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim doktorumun onayı ile yeniden başladım gebelik planlamaya o yüzden bu testlerle bulacağım yumurtlama günümüHmm öyleyse bilemem bence yarın yapacagın testi 3 damla ile dene buarada yumurtlama gününü biliyor musun daha önce doktora gittiysen bu testlere gerek kalmayabilir bu testler daha çok strese sokuyor bende kullanmıstım birkaç ay
Amin cümlemizin inşallahEvet öyle deneyin bakalım daha net görür yorumlarsınız belki sizde.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin![]()
Başınız sağolsun rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMaalesef yumurtlama günümü bilmiyorum ben 04.12.2024 de doğum yaptım doğumdan 10 gün sonra bebeğimi kaybettim doktorumun onayı ile yeniden başladım gebelik planlamaya o yüzden bu testlerle bulacağım yumurtlama günümü
Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinBaşınız sağolsun rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
T çizgisi de C çizgisi kadar koyu veya daha koyu olmalı daha yumurtlama olmamış bence test yapmaya devam edinBende pcos var ovulasyon yaptım sizce çatlamış mı ne zaman çatlar ne yapmalıyım yorum yapar mısınız lütfen