• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim T çizgisi daha koyu gebelik testi negatif

gunesliguzelgunlerr

Allah ım sürpriz lütuflarınla sevindir bizi 🌿
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
33
204
8
34
adet hala olmadım dün ovulasyon testimde T çizgisinin daha koyu olduğunu görünce çok heyecanlandım ama gebelik testim negatif arkadaşlar. Değişir mi bilmiyorum ama 7 senedir çok çabalıyorum inşallah nasip olur. İdrarda gebelik testinde negatif kanda pozitifi görenler oldu mu. En son haziranın 16 sında adet görmüştüm.

adet hala olmadım dün ovulasyon testimde T çizgisinin daha koyu olduğunu görünce çok heyecanlandım ama gebelik testim negatif arkadaşlar. Değişir mi bilmiyorum ama 7 senedir çok çabalıyorum inşallah nasip olur. İdrarda gebelik testinde negatif kanda pozitifi görenler oldu mu. En son haziranın 16 sında adet görmüştüm.
Yumurtlamissindir. Hemen degerlendir🥳

Gecen ay benim ki de ovulasyon testimde t cizgisi cok koyu cikti regl birgun kala yapmistim diger gun regl oldum sonra doktora gittigimde yumurta kisti olustugunu soyledi simdi sizin durum nedir gebelik var mi ?

Back