• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OVULASYON TESTİM SİLİK HAMİLE OLMA İHTİMALİM

rabiabuse1500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
6
1
1
32
1000073890.jpg
ovulasyon testim bu şekilde silik çıktı 1 er gün aralıkla test bu şekildeyken denememiz oldu. Böyle silikken hamile kalan var mı? Adetime 5 6 gün var ve sanırım bu test ovulasyon olmadığını mı gösteriyor silik olduğu için? Böyle testi silik çıkıp o dönem hamile kalan var mı?

Bu test reglşn genelde 14. Günü koyu çıkar yumurtlama zamanı sonraki günlerde hep silik çıkar regle 5 6 gün kala zaten yumurtlama olmaz sadece bu dönem ilişki olduysa gebelik şansı yok

Bu test reglşn genelde 14. Günü koyu çıkar yumurtlama zamanı sonraki günlerde hep silik çıkar regle 5 6 gün kala zaten yumurtlama olmaz sadece bu dönem ilişki olduysa gebelik şansı yok
Evet şehir dışındaydım yumurtlama zamanımı kaçırdım dün ve 2 gün önce deneme oldu. Sizce hiç tutma ihtimali yok mu?

Eki Görüntüle 3543417 ovulasyon testim bu şekilde silik çıktı 1 er gün aralıkla test bu şekildeyken denememiz oldu. Böyle silikken hamile kalan var mı? Adetime 5 6 gün var ve sanırım bu test ovulasyon olmadığını mı gösteriyor silik olduğu için? Böyle testi silik çıkıp o dönem hamile kalan var mı?
Canım adete yakın hamile kalanlar da oluyor ama onlar adete yakın yumurtluyor 🤷‍♀️ senin şuan negatif ovülasyon yumurtlama yok. Pik görmen lazım. Onun içinde adet biter bitmez başlayıp her gün aynı saatte regl olana kadar yapmam gerekiyor. Bir de ben cubuk testlerden öneririm onlar daha iyi gösteriyor piki. Kaset kullandım ama tam pik göremedim ben kasetlerde 🥲

Canım adete yakın hamile kalanlar da oluyor ama onlar adete yakın yumurtluyor 🤷‍♀️ senin şuan negatif ovülasyon yumurtlama yok. Pik görmen lazım. Onun içinde adet biter bitmez başlayıp her gün aynı saatte regl olana kadar yapmam gerekiyor. Bir de ben cubuk testlerden öneririm onlar daha iyi gösteriyor piki. Kaset kullandım ama tam pik göremedim ben kasetlerde 🥲
Yaa çok teşekkür ederim önerdiğiniz gebelik ve ovulasyon testi markası var mı?

FLO uygulamasını kullanıyorum aslında ı hangi gün derse o gün oluyorum. Bazen 25 günde bir adet oluyorum bazen 24 bazen 23 22 21 i bile gördüğüm oldu değişiyor

Back