- 12 Şubat 2025
- 25
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi rabiabuse1500
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şehir dışındaydım yumurtlama zamanımı kaçırdım dün ve 2 gün önce deneme oldu. Sizce hiç tutma ihtimali yok mu?Bu test reglşn genelde 14. Günü koyu çıkar yumurtlama zamanı sonraki günlerde hep silik çıkar regle 5 6 gün kala zaten yumurtlama olmaz sadece bu dönem ilişki olduysa gebelik şansı yok
Regliniz düzenli miEvet şehir dışındaydım yumurtlama zamanımı kaçırdım dün ve 2 gün önce deneme oldu. Sizce hiç tutma ihtimali yok mu?
Canım adete yakın hamile kalanlar da oluyor ama onlar adete yakın yumurtluyorEki Görüntüle 3543417 ovulasyon testim bu şekilde silik çıktı 1 er gün aralıkla test bu şekildeyken denememiz oldu. Böyle silikken hamile kalan var mı? Adetime 5 6 gün var ve sanırım bu test ovulasyon olmadığını mı gösteriyor silik olduğu için? Böyle testi silik çıkıp o dönem hamile kalan var mı?
Yaa çok teşekkür ederim önerdiğiniz gebelik ve ovulasyon testi markası var mı?Canım adete yakın hamile kalanlar da oluyor ama onlar adete yakın yumurtluyorsenin şuan negatif ovülasyon yumurtlama yok. Pik görmen lazım. Onun içinde adet biter bitmez başlayıp her gün aynı saatte regl olana kadar yapmam gerekiyor. Bir de ben cubuk testlerden öneririm onlar daha iyi gösteriyor piki. Kaset kullandım ama tam pik göremedim ben kasetlerde
![]()
Ben innovita kullanıyorum memnunum baya. Bazıları da bir gebenin günlüğünü kullanıyor onlar da çok memnun. Gebelik testi de awox veya prodoctor dedi burda ki kızlarYaa çok teşekkür ederim önerdiğiniz gebelik ve ovulasyon testi markası var mı?
Yaaa gerçekten çok teşekkür ederimBen innovita kullanıyorum memnunum baya. Bazıları da bir gebenin günlüğünü kullanıyor onlar da çok memnun. Gebelik testi de awox veya prodoctor dedi burda ki kızlar![]()
Rica ederim inşallah size uğurlu gelirYaaa gerçekten çok teşekkür ederim![]()
1 ay boyunca günde 2 defa ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama göremedim. Böyle bir ayda gebe kaldım.Eki Görüntüle 3543417 ovulasyon testim bu şekilde silik çıktı 1 er gün aralıkla test bu şekildeyken denememiz oldu. Böyle silikken hamile kalan var mı? Adetime 5 6 gün var ve sanırım bu test ovulasyon olmadığını mı gösteriyor silik olduğu için? Böyle testi silik çıkıp o dönem hamile kalan var mı?
Hamile misiniz benimde buna benzer biraz daha soluk cikti 2 3 gün var reglimeEki Görüntüle 3543417 ovulasyon testim bu şekilde silik çıktı 1 er gün aralıkla test bu şekildeyken denememiz oldu. Böyle silikken hamile kalan var mı? Adetime 5 6 gün var ve sanırım bu test ovulasyon olmadığını mı gösteriyor silik olduğu için? Böyle testi silik çıkıp o dönem hamile kalan var mı?
İnnovita ile hamile kaldınız mıBen innovita kullanıyorum memnunum baya. Bazıları da bir gebenin günlüğünü kullanıyor onlar da çok memnun. Gebelik testi de awox veya prodoctor dedi burda ki kızlar![]()
Hayır ama yumurtlama günümü tam olarak bildiİnnovita ile hamile kaldınız mı
Hayır canım hamile değilimHamile misiniz benimde buna benzer biraz daha soluk cikti 2 3 gün var reglime
Teşekkür ederim inşallah bu ay hamilelik haberinizi alirizHayır canım hamile değilim
Amin inşaallah sizlerinde inşaAllahTeşekkür ederim inşallah bu ay hamilelik haberinizi aliriz
Benim regl 2 gün gecikti hafif hafif sancilar var erken gebelik testi negatif çıkmıştı 2 gün önce bende regli bekliyorum
Merhaba ovülasyon testi yapmaya ne zaman başlanmalıBen innovita kullanıyorum memnunum baya. Bazıları da bir gebenin günlüğünü kullanıyor onlar da çok memnun. Gebelik testi de awox veya prodoctor dedi burda ki kızlar![]()
Adet bitimi hemen sonrasıMerhaba ovülasyon testi yapmaya ne zaman başlanmalı