• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testim pozitif cikmiyor :(

birumudumvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
37
22
38
Kızlar merhaba, bana yardım edin lutfenn :( Yazın ovulasyon testi yaptım ,silik oldu ama hic çift çizgi olmadi. Yapamadım sanırım dedim, şimdilerde tekrar kullanmaya başladım hiç pozitif olmadi. Hep silik çıkıyor. Reglim duzenlidir,hormon testi yaptirdigimda sorun gorunmemisyti. Neden oluyordur , deneyimlerinizi paylasir misiniz kafam karisti :((
Bu arada 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, nasip olmadı.Allah bize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar hediye eder inşallah

Kızlar merhaba, bana yardım edin lutfenn :KK43: Yazın ovulasyon testi yaptım ,silik oldu ama hic çift çizgi olmadi. Yapamadım sanırım dedim, şimdilerde tekrar kullanmaya başladım hiç pozitif olmadi. Hep silik çıkıyor. Reglim duzenlidir,hormon testi yaptirdigimda sorun gorunmemisyti. Neden oluyordur , deneyimlerinizi paylasir misiniz kafam karisti :KK43:(
Bu arada 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, nasip olmadı.Allah bize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar hediye eder inşallah
canım son adet tarıhın nedir? testi doğru uyguluyor musun sıvı alımına ve hergun aynı saatte yapmaya özen gsterıyor musun?

Kızlar merhaba, bana yardım edin lutfenn :KK43: Yazın ovulasyon testi yaptım ,silik oldu ama hic çift çizgi olmadi. Yapamadım sanırım dedim, şimdilerde tekrar kullanmaya başladım hiç pozitif olmadi. Hep silik çıkıyor. Reglim duzenlidir,hormon testi yaptirdigimda sorun gorunmemisyti. Neden oluyordur , deneyimlerinizi paylasir misiniz kafam karisti :KK43:(
Bende aynı durumdayım hep silik çıkıyor 14 gün oldu daha yakalayamadım. konuyu bilen arkadaşlar yorumlarınızı bende sabırsızlıkla bekliyorum

bazen geç yumurtlama olabiliyor kızlar benim 23. günde pozitif oldu.. eğer elinizde test varsa adet olana kadar yapın bence.. bir de saati çok önemli.. mesela çalıştığım için genelde 7de yapabiliyordum hep silik oluyordu izin günlerimde saat 2 ile 4 arasında yaptığımda daha koyu oluyordu

Kızlar acele yardım.. Hep geciken adetim ilk defa 26. Gün geldi hayatım boyunca 30_35-40-45 gün gibi gecikti. Bu neyin nesi

Back