- 27 Mart 2021
- 229
- 80
- 18
- 43
- Konu Sahibi Bigstarmariposa
-
instagramdan takip edebilirsiniz clifeSüper:) bu ay tutmazsa ben de denerim belki
takip ettim bile:) teşekkürlerTestere dışlı aslan pençesi çayı hayıt çayı derken ballı karışım buldum. Benim gibi olup kullanan ve doğal yolla hamile kalan çok kişi var çoğuyla irtibata geçtim tam motive devam ediyorum
instagramdan takip edebilirsiniz clife
Benim amh çok düşük ama doktor yumurta izleyebiliyor umudumu hiç kaybetmedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde dua edin aklınıza geldi
Etmez olurmuyum hep dualarimdasiniz inanınBenim amh çok düşük ama doktor yumurta izleyebiliyor umudumu hiç kaybetmedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde dua edin aklınıza geldikçe
Merhaba,Testere dışlı aslan pençesi çayı hayıt çayı derken ballı karışım buldum. Benim gibi olup kullanan ve doğal yolla hamile kalan çok kişi var çoğuyla irtibata geçtim tam motive devam ediyorum
Preesed bir jel ilişki öncesinde vajinadan içeri sıkılıyor spremlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyor.Merhaba bence tüm aynı yöntemleri denemelisin amh 0.01 olup doğal yollarla hamile kalanlar var benim amh sizinkinden daha düşük adetlerimde sıkıntı yok ve doktor yumurta izleyebiliyor bu arada preesed nedir
Aynen doğru.. Ama bir hafta arayla iki kez gebelik testi yaptım -Bende takiplerim sonucu yumurtlamaya yakın yavaş yavaş koyulaştığını farkettim bu arada menapoza girdiğini düşünüp hamile kalmış çok kadın var
Merhaba, adetleriniz artık düzenli gelmiyor muMerhaba,
Tam olarak aynı durumdayız..
Bana bundan 7 yıl önce erken menapoz tanısı kondu. 6 yıl öncede amh ım 0,5 çıktı. tabi hemen tüp bebek önerdi ilk doktorum. Başka doktor motive etti beni bende bal-tarçın-çöreotu karışımı ovulasyon testi ve preesed ile tek seferde hamile kaldım
Tabi durum bu olunca iki bebek hiç düşünmedim. Aslına bakarsınız hala düşünmüyorum.. ancak kızım kardeş istiyor.
bende bir şansımı deneyeyim diye düşündüm ve bu denemeye karar verdim. Tabi şıan durum daha da zor eylül aında amh ım 0.3 çıktı. Artık adetlerim kesilmeye başladı. tek yumurtalığımda hiç yumurtam yok.
Anladım canım bu amh değerini ben de biraz kafaya takıyorum bakalım inşallah herşey yolunda gider hamile kalırız hayırlısıyla sağolasın bilgilendirme için :)Geçen Eylül ayında yine 1ay kadar gecikti adetim. Doktoruma gittim 3cmlik yumurta gördü hazırda heran olabilirsin dedi ertesi gün adet oldum
Ondan sonda az çok düzenliydi bu ay yine 3hafta geciktim
Merhaba, benimde testim 5 güdür hep bu şekilde neden olabilir fikri olan var mıKızlar merhaba yumurtlamadan bugün 14.günüm böyle çıktı sabah ilk idrarla yaptım ovulasyon testini
Hamilelikte de böyle çıkıyormuş galiba öyle okudum burdan. Hamile olabilir misiniiz;(Merhaba, benimde testim 5 güdür hep bu şekilde neden olabilir fikri olan var mı
Benimde öyle bata kaç gün var sizinMerhaba, benimde testim 5 güdür hep bu şekilde neden olabilir fikri olan var mı
Benim bat belli değil. premenapozdayım normalde 1 ay geciktim şuanBenimde öyle bata kaç gün var sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?