• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pik olmuşmu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence pik olmuş olabilir. Kendimde gözlemlediğim, doktor kontrolü ile de öğrenmiş olduğum, eğer sonraki testte koyuluğu giderse çatlamış olduğu.
Tabii yanlış yönlendirmeyeyim ama ben olsam kesin değerlendirirdim.
Doğru bilginiz bence de değerlendirilmeli silik olursa yarın çatlamış olur ben de böyle e biliyorum

Ben az önce tekrar yaptım cizgi hic çıkmadı benim yumurta beni terk etmiş 🙈🙈

Diğer adetinize kaç gun var dalgalanmalar olabiliyor mesela ben 12.gun koyu gibiydi oldu dedim fakat 17.gun esas koyulugu gördüm adetimde 31gunde olduğu icin esas olan 17.gundu
Benim bugünlerde olması lazım diye bekliyordum koyu olan dündü bugün 2 de yaptım belli belirsizdi dedim çatlamış az önce yaptım c ye yakin kirmizı ne düşünmeliyim bilemiyorum kafam karıştı

Testi koyu çıkan arkadaşlar... Yumurtlama gününüz testin koyu çıktığı gündür. Yumurtanın süresi catladiktqn sonra 24 saattir. Sonrasında yaptığınız her test silik çıkacaktır. En koyu yakaladiginiz an gebeliğin oluşabileceği en verimli an ve değerlendirmeniz gerek diye düşünüyorum.

Testi koyu çıkan arkadaşlar... Yumurtlama gününüz testin koyu çıktığı gündür. Yumurtanın süresi catladiktqn sonra 24 saattir. Sonrasında yaptığınız her test silik çıkacaktır. En koyu yakaladiginiz an gebeliğin oluşabileceği en verimli an ve değerlendirmeniz gerek diye düşünüyorum.
Bende en son bu kanıya varsın cevabın için teşekkür ederim

Bende en son bu kanıya varsın cevabın için teşekkür ederim
Rica ederim.ne demek.. bende bu testlerle yumurtlama gunumu öğrendim hatta gebeliğimi de ovulasyon testiyle.ogrendim. şuan 4+5 hamileyim. Rabbim.hic bir kadının kucağını boş birakmasin.
Tez günde inşallah güzel haberlerinizi alırız buradan dualarım hep sizlerle 🙏🙏🙏

Benim amh çok düşük ama doktor yumurta izleyebiliyor umudumu hiç kaybetmedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde dua edin aklınıza geldikçe
Amh yumurtalık rezervi mi oluyor?
Denediniz mi bilmiyorum ama düşükse keşke direkt tüp bebek deneseniz

Amh yumurtalık rezervi mi oluyor?
Denediniz mi bilmiyorum ama düşükse keşke direkt tüp bebek deneseniz
İlk bana tüp bebek önerdi doktor ama ben en son çare olarak düşünüyorum bir çocuk var zaten başka bu doktor daha önce olduysa yok olur dedi yumurta izlenebiliyor hatta en son kontrolde bu ay hamile kalabilirsin demişti alternatif tıp deniyirum doğal yolla olacak inşallah 😊

İlk bana tüp bebek önerdi doktor ama ben en son çare olarak düşünüyorum bir çocuk var zaten başka bu doktor daha önce olduysa yok olur dedi yumurta izlenebiliyor hatta en son kontrolde bu ay hamile kalabilirsin demişti alternatif tıp deniyirum doğal yolla olacak inşallah 😊
İnşallah olur o zaman😇
Alternatif tıp ile nasıl oluyorb

Back