• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim pik mi?

moonlightx34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
81
9
16
21
Birebeningünlüğünden aldığım ovülasyon testi 3-4gündür yaptım ve böyle çıktı en sonki sizce pik mi değerlendirmeli miyim

Eklentiler

• 3BA31797-0C22-4BA5-8A20-E3F5CA3D86EC.jpeg
    3BA31797-0C22-4BA5-8A20-E3F5CA3D86EC.jpeg
    231,6 KB · Görüntüleme: 49
Peki şu durumda birliktelik yaşamam gerekiyo dimi
pik olduğu günden itibaren gün aşırı diyorlar genelde ama ben pik olmadan bir gün önce ve çatladığı gün ilişki ile hamile kaldım 3 kez, ama düşükle sonuçlanmıştı tabi. bence çatladığı gün önemli çünkü o gün yumurta döllenmeye açık hale geliyor

Birebeningünlüğünden aldığım ovülasyon testi 3-4gündür yaptım ve böyle çıktı en sonki sizce pik mi değerlendirmeli miyim
Bugün pik olmuş bugünü değerlendirin .Günde bir kez.Çatlama oluncaya kadar her gün test yapmaya devaö edin.Tekrardan silikleşme olursa çatlamış demektir.(Yarında çatlayabilir sonraki günde) o yüzden .Çatlama günü dahil üst üste (2 günse 2 gün 3 günse 3 günü) değerlendirin.Sonra yine gün aşırıya dönün

Bugün pik olmuş bugünü değerlendirin .Günde bir kez.Çatlama oluncaya kadar her gün test yapmaya devaö edin.Tekrardan silikleşme olursa çatlamış demektir.(Yarında çatlayabilir sonraki günde) o yüzden .Çatlama günü dahil üst üste (2 günse 2 gün 3 günse 3 günü) değerlendirin.Sonra yine gün aşırıya dönün
Teşekkür ederim

Back
X