- 4 Ocak 2023
- 81
- 9
- 16
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pik canımBirebeningünlüğünden aldığım ovülasyon testi 3-4gündür yaptım ve böyle çıktı en sonki sizce pik mi değerlendirmeli miyim
Teşekkür ederim peki günü nasıl değerlendirebilirim günde kaç defa mı yoksa birgün bir kere yeterli mi acaba hiç anlamıyorum bu işlerdenEvet pik canım
Birde yumurta çatladığı gün mü önemliEvet pik canım
Gunde 1 deneyin bence. Spermler kendini toparlamasi açısından. Ne kadar cok o kadar dusuk kalite demekTeşekkür ederim peki günü nasıl değerlendirebilirim günde kaç defa mı yoksa birgün bir kere yeterli mi acaba hiç anlamıyorum bu işlerden
evet canım pik olmuş, muhtemelen yarın çatlar özellikle çatlama gününü mutlaka değerlendirinBirebeningünlüğünden aldığım ovülasyon testi 3-4gündür yaptım ve böyle çıktı en sonki sizce pik mi değerlendirmeli miyim
Çatladığını nasıl anlıyoruz çizgi silik olunca mıevet canım pik olmuş, muhtemelen yarın çatlar özellikle çatlama gününü mutlaka değerlendirin
evet çizgi tekrar silikleşmeye başladığı zaman çatladığı anlamına gelir çatlayan yumurta 24 saat canlı kalır çatladığı gün önemliÇatladığını nasıl anlıyoruz çizgi silik olunca mı
evet çizgi tekrar silikleşmeye başladığı zaman çatladığı anlamına gelir çatlayan yumurta 24 saat canlı kalır çatladığı gün önemli
evet şuan pik sizin de muhtemelen yarın çatlar
Nasıl olunca anlıyoruzevet şuan pik sizin de muhtemelen yarın çatlar
koyulaşan çizgi tekrar silikleştiği zaman yumurta çatlamış oluyorNasıl olunca anlıyoruz
Peki şu durumda birliktelik yaşamam gerekiyo dimikoyulaşan çizgi tekrar silikleştiği zaman yumurta çatlamış oluyor
pik olduğu günden itibaren gün aşırı diyorlar genelde ama ben pik olmadan bir gün önce ve çatladığı gün ilişki ile hamile kaldım 3 kez, ama düşükle sonuçlanmıştı tabi. bence çatladığı gün önemli çünkü o gün yumurta döllenmeye açık hale geliyorPeki şu durumda birliktelik yaşamam gerekiyo dimi
Bugün pik olmuş bugünü değerlendirin .Günde bir kez.Çatlama oluncaya kadar her gün test yapmaya devaö edin.Tekrardan silikleşme olursa çatlamış demektir.(Yarında çatlayabilir sonraki günde) o yüzden .Çatlama günü dahil üst üste (2 günse 2 gün 3 günse 3 günü) değerlendirin.Sonra yine gün aşırıya dönünBirebeningünlüğünden aldığım ovülasyon testi 3-4gündür yaptım ve böyle çıktı en sonki sizce pik mi değerlendirmeli miyim
Teşekkür ederimBugün pik olmuş bugünü değerlendirin .Günde bir kez.Çatlama oluncaya kadar her gün test yapmaya devaö edin.Tekrardan silikleşme olursa çatlamış demektir.(Yarında çatlayabilir sonraki günde) o yüzden .Çatlama günü dahil üst üste (2 günse 2 gün 3 günse 3 günü) değerlendirin.Sonra yine gün aşırıya dönün
koyulaşan çizgi tekrar silikleştiği zaman yumurta çatlamış oluyor