- 20 Ocak 2025
- 55
- 44
- 3
- 30
Evet evet onu araştırıyorum ben de doğru dediğin gibi yazıyor doktorlar. İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize güzel haberler duymayı nasip etsinÇünkü yumurtlamanın üstünden 6 gün geçmiş zaten bebek genelde 6. Yada 7. Gün rahime yerleşiyor senin gününle uyuşuyor dilerim hamileolursun inşallah Rabbim yüzüne baksın
Amin inşallah Rabbim heyecanımızı boşa çıkartmasın sen en iyisini yapıyorsun ne olur ne olmaz biz tedbirimizi alalım gerisi takdiri ilahiAhah çok teşekkür ederimYa inşallah boşuna heyecanlanmamışsızdır ya
korkudan çok hareket etmiyorum
Yeter ki tutunma olsun diye
Amin inşallah Rabbim heyecanımızı boşa çıkartmasın sen en iyisini yapıyorsun ne olur ne olmaz biz tedbirimizi alalım gerisi takdiri ilahi
Rica ederim ne demek dilerim güzel haberle gelirsin daha da mutluEvet evet onu araştırıyorum ben de doğru dediğin gibi yazıyor doktorlar. İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim hepimize güzel haberler duymayı nasip etsin
Pik olması için iki çizgi de aynı koyulukta ya da test çizgisi kontrol çizgisinden koyu olmalıMerhaba, ovulasyon testim pik mi emin olamadım dün adetimin 16. Günüydü bakar mısınız?
Evet öyleymiş, ertesi gün gördüm. Teşekkür ederimPik olması için iki çizgi de aynı koyulukta ya da test çizgisi kontrol çizgisinden koyu olmalı
Pilten önceki ve sonraki günlerde değerlendirdiyseniz sorun yokEvet öyleymiş, ertesi gün gördüm. Teşekkür ederim
Değerlendirdim, inşallah güzel haber alabilirizPilten önceki ve sonraki günlerde değerlendirdiyseniz sorun yok
İnşallahDeğerlendirdim, inşallah güzel haber alabiliriz
SelamRica ederim ne demek dilerim güzel haberle gelirsin daha da mutluoluruz inşallah Amin s nasılsın?
Aleyküm selam iyiyim teşekkürSelamnasılsın? Dünden beri akıntı yok. Bacaklarımda kasıklarda hala ağrı var. Normal di mi böyle olması?
Ben tüp bebek yaptığımda pozitif olacağı zaman acayip kramplar ve bıçak saplanması gibi oluyordu hatta dedim tutunmadı sonra adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu ve kan testine gittim pozitif sonuç aldım ama doktorlarda diyor hiç belirti olmaması tutmadıgı anlamına gelmez anlayacağın kişiden kişiye değişir bazen birşey hissetmezsin yine de hamilelik oluşur kızımda sana anlatmıştım iki hafta adetlerim gecikti bel agrısından başka bir belirti yoktu herkesin vücudu farklı tepki veriyor onun için onları düşünme rahatSelamnasılsın? Dünden beri akıntı yok. Bacaklarımda kasıklarda hala ağrı var. Normal di mi böyle olması?
Çok şükür ben de iyiyimAleyküm selam iyiyim teşekkürederim sen nasılsın iyi misin inşallah bende daha dedim sana yazayım durumun nasıl diye akıntı kesildi demi iyi iyi çok şükür dilerim gebelik oluşur Allah’ın izniyle evet kramplar normal oluyor endişe etme kan olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah
Ya hemen hemen benziyor ağrılar. Sol tarafımda bir anda oldu o saplanma hissi. İnşallah sonuç alırım ben deBen tüp bebek yaptığımda pozitif olacağı zaman acayip kramplar ve bıçak saplanması gibi oluyordu hatta dedim tutunmadı sonra adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu ve kan testine gittim pozitif sonuç aldım ama doktorlarda diyor hiç belirti olmaması tutmadıgı anlamına gelmez anlayacağın kişiden kişiye değişir bazen birşey hissetmezsin yine de hamilelik oluşur kızımda sana anlatmıştım iki hafta adetlerim gecikti bel agrısından başka bir belirti yoktu herkesin vücudu farklı tepki veriyor onun için onları düşünme rahatol umarım pozitifi görürsün
Daha erken varsa da çıkmaz bence Salı gününden sonra yap testini çünkü daha bugün yumurtlama sonrası senin 7. Günün henüz idrarda çıkması için çok erken onun için negatife takılma varsa da çıkması için henüz çok erkenÇok şükür ben de iyiyimYa inşallah Özellikle eğilip birşey almaya çalıştığımda diyelim daha fazla ağrı oluyor özellikle sol taraf. Sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım tabi sonuç negatif
Evet onlar normal bende özellikle ayağa kalkacağım zaman sanki bıçak saplanır gibi olurdu bunlar normal endişe etme dediğim gibi kan olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz inşallahYa hemen hemen benziyor ağrılar. Sol tarafımda bir anda oldu o saplanma hissi. İnşallah sonuç alırım ben de
Direk eğilme mesela yavaşça oturarak egil ben tüp bebekte pozitif görene kadar iki hafta o şekil hareket etmiştim bazen ani hareketler istemsizce ağrıya sebep olabiliyorÇok şükür ben de iyiyimYa inşallah Özellikle eğilip birşey almaya çalıştığımda diyelim daha fazla ağrı oluyor özellikle sol taraf. Sabah dayanamadım erken gebelik testi yaptım tabi sonuç negatif
Ben tüp bebek yaptığımda pozitif olacağı zaman acayip kramplar ve bıçak saplanması gibi oluyordu hatta dedim tutunmadı sonra adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu ve kan testine gittim pozitif sonuç aldım ama doktorlarda diyor hiç belirti olmaması tutmadıgı anlamına gelmez anlayacağın kişiden kişiye değişir bazen birşey hissetmezsin yine de hamilelik oluşur kızımda sana anlatmıştım iki hafta adetlerim gecikti bel agrısından başka bir belirti yoktu herkesin vücudu farklı tepki veriyor onun için onları düşünme rahatol umarım pozitifi görürsün
Ya işte sabırsızlık dayanamadım yaptımDaha erken varsa da çıkmaz bence Salı gününden sonra yap testini çünkü daha bugün yumurtlama sonrası senin 7. Günün henüz idrarda çıkması için çok erken onun için negatife takılma varsa da çıkması için henüz çok erken
YaAy hadi inşallah lekenin kesilmesine bir tık umutlandım umarım pozitifi görürsün sanki kendim hamile kalmış gibi heyecanlandım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?