- 4 Aralık 2024
- 567
- 305
- 18
- 36
İnşallah gebelik tutunması olsun normalde herkeste olmaz kimi insanda bebek rahime yerleşirken kahverengi tarzı lekelenme olur ama önemli olan çok gelmemesi normalde adetinize de baya var 1 gün kalsa diyecem adetiniz erken geldi ama biraz takip edin durumunuzu bakalımTeşekkür ederim ben de iyiyim. Yok az az birşeyler var. Adet kanaması gibi değil
Evet bugün ve yarın takip et çoğalmasa kesilirse dilerim bebek oluşup yerleşmiştir inşallahO zaman takip edeyim artacak mı veya az az mı
İnşallahEvet bugün ve yarın takip et çoğalmasa kesilirse dilerim bebek oluşup yerleşmiştir inşallah
Hiç korkma bekleyip görelim mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah dilerim herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallahİnşallahkorktum şimdi umarım dediğiniz gibidir
İnşallah çok teşekkür ederimHiç korkma bekleyip görelim mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah dilerim herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
İlk defaDaha önce adet öncesi böyle lekelenme oldu mu yoksa ilk defa mı oldu
Hım umarım bebiş oluşup tutunmaya geçmiştir onun lekesi olsun inşallahİlk defa
İnşallahHım umarım bebiş oluşup tutunmaya geçmiştir onun lekesi olsun inşallahyumurtlamadan sonra kaçıncı gün oldu bugün
Genelde tutunma esnasında kasık ağrısı olur adet gibi tam tutunma zamanı normalde senin inşallah bebektir Allahım yüzüne baksın inşallah onun için kanamanı takip eti çoğalacak mı yoksa kesilecek miİnşallahona da baktım 6cı gün bugün. 6-12ci günler arası olabiliyormuş tutunma ama tabi takip edicem yoğunluğunu . Ama ayaklarımda ağrı kasıklarım da öyle. Karnımda sanki adetmişim gibi hiss var
Evet genel yorumlar öyle. İnan şuan metrobüsteyim ayakta zor gidiyorum yorgun hissediyorum. Zor çalıştım bugünGenelde tutunma esnasında kasık ağrısı olur adet gibi tam tutunma zamanı normalde senin inşallah bebektir Allahım yüzüne baksın inşallah onun için kanamanı takip eti çoğalacak mı mı yoksa kesilecek mi
Oy oy geçmiş olsunEvet genel yorumlar öyle. İnan şuan metrobüsteyim ayakta zor gidiyorum yorgun hissediyorum. Zor çalıştım bugünSürekli araştırdım bu ne olabilir diye. Bakalım eve gidince tekrar kontrol edeceğim
Çok teşekkür ederimOy oy geçmiş olsunçok zor eve gidince uzan dinlen umarım bebeğin oluşup tutunmuştur benimde haberdar et durumuna göre dualarım seninle canım inşallah gebelik oluşur
Canım eve geldim kontrol ettim tamamen açık kahve çok hafif pembeli akıntı gördüm. Şuan bi akıntım yok ama. Ama adetmişim gibi hiss varOy oy geçmiş olsunçok zor eve gidince uzan dinlen umarım bebeğin oluşup tutunmuştur benimde haberdar et durumuna göre dualarım seninle canım inşallah gebelik oluşur
Çok teşekkür ederimEvet gider gitmez yatıcam . Teşekkür ederim haber veririm inşallah
Kasıklarda ağrı arttıOy oy geçmiş olsunçok zor eve gidince uzan dinlen umarım bebeğin oluşup tutunmuştur benimde haberdar et durumuna göre dualarım seninle canım inşallah gebelik oluşur
Yerleşme kanamasıda kahverengi olur dilerim bebektir yarında kanama olmasa inşallah gebelikCanım eve geldim kontrol ettim tamamen açık kahve çok hafif pembeli akıntı gördüm. Şuan bi akıntım yok ama. Ama adetmişim gibi hiss var
Ya inşallahYerleşme kanamasıda kahverengi olur dilerim bebektir yarında kanama olmasa inşallah gebelikolmuştur
Amin amin inşallah sen bol bol dinlenmeye bak dilerim bebek müjdesiyle buraya gelirsin inan ki bende seninle heyecanlandımYa inşallahŞuan hiçbirşey yok. Takip edeyim bakalım Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Çünkü yumurtlamanın üstünden 6 gün geçmiş zaten bebek genelde 6. Yada 7. Gün rahime yerleşiyor senin gününle uyuşuyor dilerim hamileYa inşallahŞuan hiçbirşey yok. Takip edeyim bakalım Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Ahah çok teşekkür ederimAmin amin inşallah sen bol bol dinlenmeye bak dilerim bebek müjdesiyle buraya gelirsin inan ki bende seninle heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?