• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim pik mi bakar mısınız ?

Teşekkür ederim ben de iyiyim. Yok az az birşeyler var. Adet kanaması gibi değil
İnşallah gebelik tutunması olsun normalde herkeste olmaz kimi insanda bebek rahime yerleşirken kahverengi tarzı lekelenme olur ama önemli olan çok gelmemesi normalde adetinize de baya var 1 gün kalsa diyecem adetiniz erken geldi ama biraz takip edin durumunuzu bakalım 🤔

Hım umarım bebiş oluşup tutunmaya geçmiştir onun lekesi olsun inşallah 🤲 yumurtlamadan sonra kaçıncı gün oldu bugün
İnşallah🙏🏻 ona da baktım 6cı gün bugün. 6-12ci günler arası olabiliyormuş tutunma ama tabi takip edicem yoğunluğunu . Ama ayaklarımda ağrı kasıklarım da öyle. Karnımda sanki adetmişim gibi hiss var

İnşallah🙏🏻 ona da baktım 6cı gün bugün. 6-12ci günler arası olabiliyormuş tutunma ama tabi takip edicem yoğunluğunu . Ama ayaklarımda ağrı kasıklarım da öyle. Karnımda sanki adetmişim gibi hiss var
Genelde tutunma esnasında kasık ağrısı olur adet gibi tam tutunma zamanı normalde senin inşallah bebektir Allahım yüzüne baksın inşallah onun için kanamanı takip eti çoğalacak mı yoksa kesilecek mi

Genelde tutunma esnasında kasık ağrısı olur adet gibi tam tutunma zamanı normalde senin inşallah bebektir Allahım yüzüne baksın inşallah onun için kanamanı takip eti çoğalacak mı mı yoksa kesilecek mi
Evet genel yorumlar öyle. İnan şuan metrobüsteyim ayakta zor gidiyorum yorgun hissediyorum. Zor çalıştım bugün🙄 Sürekli araştırdım bu ne olabilir diye. Bakalım eve gidince tekrar kontrol edeceğim

Evet genel yorumlar öyle. İnan şuan metrobüsteyim ayakta zor gidiyorum yorgun hissediyorum. Zor çalıştım bugün🙄 Sürekli araştırdım bu ne olabilir diye. Bakalım eve gidince tekrar kontrol edeceğim
Oy oy geçmiş olsun 💐 çok zor eve gidince uzan dinlen umarım bebeğin oluşup tutunmuştur benimde haberdar et durumuna göre dualarım seninle canım inşallah gebelik oluşur 🤲🥰

Oy oy geçmiş olsun 💐 çok zor eve gidince uzan dinlen umarım bebeğin oluşup tutunmuştur benimde haberdar et durumuna göre dualarım seninle canım inşallah gebelik oluşur 🤲🥰
Canım eve geldim kontrol ettim tamamen açık kahve çok hafif pembeli akıntı gördüm. Şuan bi akıntım yok ama. Ama adetmişim gibi hiss var

Ya inşallah🙏🏻 Şuan hiçbirşey yok. Takip edeyim bakalım Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin 🥹🙏🏻
Çünkü yumurtlamanın üstünden 6 gün geçmiş zaten bebek genelde 6. Yada 7. Gün rahime yerleşiyor senin gününle uyuşuyor dilerim hamile 🤰 olursun inşallah Rabbim yüzüne baksın 🤲🥰

Back