Kızlar merhaba ben geçen ay aşılama oldum ve maalesef negatifle sonuçlandı ve şimdi adetimin14. günü ve ovülasyon testim pik gibiAma yeteri kadar. Gelişmiş midir yumurtalar bunu bilemedim bugünü değerlendirmeliyim bence yarın da testi tekrarlayacakm bugün saat yaklaşık beş gibi akşam yaptım yarın yine aynı saatte yapmalıyım ilk defa bu kadar koy ulaşıyor benim gibi olan var mı aranızda bu arada pko var bende başka sıkınıtımız yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pik ama yeterli mi
- Konu Sahibi asdfgh12
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.974
- 78
Evet pik olmuş deperlendirin bugünü ve yarını.Kızlar merhaba ben geçen ay aşılama oldum ve maalesef negatifle sonuçlandı ve şimdi adetimin14. günü ve ovülasyon testim pik gibiAma yeteri kadar. Gelişmiş midir yumurtalar bunu bilemedim bugünü değerlendirmeliyim bence yarın da testi tekrarlayacakm bugün saat yaklaşık beş gibi akşam yaptım yarın yine aynı saatte yapmalıyım ilk defa bu kadar koy ulaşıyor benim gibi olan var mı aranızda bu arada pko var bende başka sıkınıtımız yok
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Böylesi daha mı sağlıklıeşin ılık bir dulş alsın bir kahve içsin yarım saat sonra allah ne verdiyse
- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
Hatta sende duş al karnına kasıklarına ılık suyun altında masaj yap eşine fındık fıstık ceviz yedir yüzüstü ilişki de dene bi yarım saat kalkmaBöylesi daha mı sağlıklı
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Böylesi daha mı sağlıklı
sprem hareketliliğini arttırıyor
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Selam kızlar bende de pko var buaby klomen kullanıyorum ve doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Bu bitkisel ilaç pko içinmiş.
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayı
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayı
Devam canımSelam kızlar bende de pko var buaby klomen kullanıyorum ve doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Bu bitkisel ilaç pko içinmiş.
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayıEki Görüntüle 2735809
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Pko var mıSelam kızlar ya ben kafayı yicem. Tam pozitif olmadan bugun silikleşmeye başladıEki Görüntüle 2738357
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Evet canım pko var inofolic kullanıyorum ve bu ay klomen kullandımPko var mı
Bende de var ben de geçen ay aşılama denedim iğnenin etkisiyle bu ay yumurtlamayı gördüm ama iğneyi kullanırken bariz yumurtlama günlerimde böyle silik çıkıyorduEvet canım pko var inofolic kullanıyorum ve bu ay klomen kullandım
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Yani yumurtladım mı şimdi ? Dün akşam kasık ağrım vardıBende de var ben de geçen ay aşılama denedim iğnenin etkisiyle bu ay yumurtlamayı gördüm ama iğneyi kullanırken bariz yumurtlama günlerimde böyle silik çıkıyordu
Hayır yumurtladığınuz halde de böyle gözükebilir bende öyle olmuştu demek istedimYani yumurtladım mı şimdi ? Dün akşam kasık ağrım vardı
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Dün yumurtladım mı acaba diye düşünüyorum çünkü dün 15:30 da yaptım testi baya koyuydu resimdeki gibi sonra akşamına kasık ağrılarım vardıHayır yumurtladığınuz halde de böyle gözükebilir bende öyle olmuştu demek istedim
Akıntıdan da anlayabilirsiniz yumurta akı gibi böyle uzayan o günleri değerlendir üst üste 3-4 günDün yumurtladım mı acaba diye düşünüyorum çünkü dün 15:30 da yaptım testi baya koyuydu resimdeki gibi sonra akşamına kasık ağrılarım vardı
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Akıntım benim genellikle hep oluyo ondan anlayamıyorum canımAkıntıdan da anlayabilirsiniz yumurta akı gibi böyle uzayan o günleri değerlendir üst üste 3-4 gün
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
- 27 Ağustos 2019
- 387
- 237
- 53
- 34
Selam kızlar,
Benim dün yaptığım ovulasyon testi koyuydu ama aynı renkte değildi fakat sanırım gece çatladı yumurtam çünkü bugünkü ovulasyon testim silikleşmiş. Bir bakar mısınız bugünkünü de koydum düne kadar olanı da sizce yumurtladım mı ? Yarın sabahta doktor randevum var
Benim dün yaptığım ovulasyon testi koyuydu ama aynı renkte değildi fakat sanırım gece çatladı yumurtam çünkü bugünkü ovulasyon testim silikleşmiş. Bir bakar mısınız bugünkünü de koydum düne kadar olanı da sizce yumurtladım mı ? Yarın sabahta doktor randevum var
- 16 Aralık 2020
- 5
- 0
- 1
- 33
Kızlar merhaba ben geçen ay aşılama oldum ve maalesef negatifle sonuçlandı ve şimdi adetimin14. günü ve ovülasyon testim pik gibiAma yeteri kadar. Gelişmiş midir yumurtalar bunu bilemedim bugünü değerlendirmeliyim bence yarın da testi tekrarlayacakm bugün saat yaklaşık beş gibi akşam yaptım yarın yine aynı saatte yapmalıyım ilk defa bu kadar koy ulaşıyor benim gibi olan var mı aranızda bu arada pko var bende başka sıkınıtımız yok
sizce alttaki pik mi