• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pik ama yeterli mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asdfgh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2020
430
184
53
29
Kızlar merhaba ben geçen ay aşılama oldum ve maalesef negatifle sonuçlandı ve şimdi adetimin14. günü ve ovülasyon testim pik gibiAma yeteri kadar. Gelişmiş midir yumurtalar bunu bilemedim bugünü değerlendirmeliyim bence yarın da testi tekrarlayacakm bugün saat yaklaşık beş gibi akşam yaptım yarın yine aynı saatte yapmalıyım ilk defa bu kadar koy ulaşıyor benim gibi olan var mı aranızda bu arada pko var bende başka sıkınıtımız yok

Eklentiler

• E26155C1-3152-404E-BB12-85AF1EB9F76C.jpeg
    E26155C1-3152-404E-BB12-85AF1EB9F76C.jpeg
    186,8 KB · Görüntüleme: 350
Kızlar merhaba ben geçen ay aşılama oldum ve maalesef negatifle sonuçlandı ve şimdi adetimin14. günü ve ovülasyon testim pik gibiAma yeteri kadar. Gelişmiş midir yumurtalar bunu bilemedim bugünü değerlendirmeliyim bence yarın da testi tekrarlayacakm bugün saat yaklaşık beş gibi akşam yaptım yarın yine aynı saatte yapmalıyım ilk defa bu kadar koy ulaşıyor benim gibi olan var mı aranızda bu arada pko var bende başka sıkınıtımız yok
Evet pik olmuş deperlendirin bugünü ve yarını.

Selam kızlar bende de pko var buaby klomen kullanıyorum ve doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Bu bitkisel ilaç pko içinmiş.
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayı
F602537F-30F8-46FF-81CD-816F8B672243.jpeg

Selam kızlar bende de pko var buaby klomen kullanıyorum ve doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Bu bitkisel ilaç pko içinmiş.
Benim ovulasyon testlerimde hep piki 18-19. Günlerde görüyordum. Klomen kullandığım için bu ay adetim 5. Gün biter bitmez hemen ovulasyon testine başladım. Bugün koyulaşmaya başladı sanırım klomenden dolayıEki Görüntüle 2735809
Devam canım

Dün yumurtladım mı acaba diye düşünüyorum çünkü dün 15:30 da yaptım testi baya koyuydu resimdeki gibi sonra akşamına kasık ağrılarım vardı
Akıntıdan da anlayabilirsiniz yumurta akı gibi böyle uzayan o günleri değerlendir üst üste 3-4 gün

Selam kızlar,
Benim dün yaptığım ovulasyon testi koyuydu ama aynı renkte değildi fakat sanırım gece çatladı yumurtam çünkü bugünkü ovulasyon testim silikleşmiş. Bir bakar mısınız bugünkünü de koydum düne kadar olanı da sizce yumurtladım mı ? Yarın sabahta doktor randevum var
4BE67D2F-B12C-4ED5-8E30-01384FD6BF55.jpeg
A8E0E767-934E-4183-8312-645D88FD0A9C.jpeg

sizce alttaki pik mi

Eklentiler

• 20201216_231910.jpg
    20201216_231910.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 56
Back
X