- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
- 23
- Konu Sahibi kemik kadin
-
Bildiğim kadarıyla Adet düzensizliği olan kişinin yumurtlamasi geç oluyor çünkü yumurtlama geç olursa regl da geç olur benim ise regl günlerim düzenlidirEvet yumurtlama gozukmuyor heray malesef bazi aylar yumurtlama olmuyor..
Ben bu ay 25.gün pik gordum bende umudumu kesmistim gec yumurtlama olabilir
Size tavsiyem servikal mukus takip edin yumurta aki seklinden akintiniz varsa kesin yumurtlmaya yakinsiniz demektir .mukus yumurtanin olgunlastigini haber verr .. ben bu ay mukus takibi yaptim 22.gun mukus geldi ovü testine basladim kaçirmamak adina öğlen 12 aksam 20de aralarinda 8 saat olacak sekilde testi tekrarladim 25.gun pik oldu tecrübe ile sabit test yapmya devam edin umarim saglikli hayrli sonuclarimiz olur
Bildiğim kadarıyla Adet düzensizliği olan kişinin yumurtlamasi geç oluyor çünkü yumurtlama geç olursa regl da geç olur benim ise regl günlerim düzenlidir
Yumurta akı dediniz şeffaf uzan akıntı mi? yoksa beyaz kremsi olan uzayan akıntı mi?
Şu an vajinal akıntım yok su gibi ıslak ve berrak geliyor ve regl günüm yaklaşınca böyle oluyor umarım yumurtlama olur ya
İnşallah geç yumurtlama olur olsun da yeter ki ama hiç sanmıyorum nedense
Umarım teşekkür ederim
Merhaba ovulasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama günü bugün mü yoksa kaçırdım mı bilemedimkendimden örnek vericem 5 aydir ovülasyon testi uyguluyorum ilk baslarda kendimi bilmedigim icin 2 ay adet bitiminden başladim 1.ay pozitif gordum 17.gunde cile t cizgisi ayni koyuluktaydi pik goremedim o ay ve yumurta catladiktan 10gun sonra regli oldum hani o 14 gun olayi normal 28gunde bir regli gorenler icin bende hic tutmadı ben laboquick kullaniyorum hic bni yaniltmadı..
Heray duzenli olabilirsin ama bebek dusununce horminlara cidden birsey oluyorbende 30 gunde bir oluyordum degismeye basladi 5 gun one 5gune sona bole bole
2.ay denedigimde yapmadim servikal mukus geldi internrtte ornekleri var anlarsin nasil birsey oldugunu yumurta aki uzayan afedersin sumuksu bir akinti hemen teste basladim o ay okdar erken geldiki reglim 9.gun pik gordum 22.gun regli oldum
Benimde beyaz akinti regliye yakin geliyor senin sivi ise takip et bakalim insallh yumurtlaman yakindir heray yumurtlama olmuyor iste bazen ara veriyor rahim
Yani erken yumi olursa erken regli gec yumi olursa geç oldum smdide 25.gun pik gordum insallh bu ay umitliyim rabbim yeterki ol desin hayrli guzel saglikli sonclarimiz olsun
Merhaba ovulasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama günü bugün mü yoksa kaçırdım mı bilemedim
Hayır kaçırmamışsınız. İki çizgi birebir aynı olacakMerhaba ovulasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama günü bugün mü yoksa kaçırdım mı bilemedim
Yumurtlama yakın cnm devam et sen testeMerhaba ovulasyon testime bakabilir misiniz yumurtlama günü bugün mü yoksa kaçırdım mı bilemedim
Hakliydiniz yumurtlama oldu ve geç oldu yumurtam dün çatladı da gerisi Rabbimin takdiri inşallah Allahim bizlere sağlıklı hayırlı bir evlat nasip ederkendimden örnek vericem 5 aydir ovülasyon testi uyguluyorum ilk baslarda kendimi bilmedigim icin 2 ay adet bitiminden başladim 1.ay pozitif gordum 17.gunde cile t cizgisi ayni koyuluktaydi pik goremedim o ay ve yumurta catladiktan 10gun sonra regli oldum hani o 14 gun olayi normal 28gunde bir regli gorenler icin bende hic tutmadı ben laboquick kullaniyorum hic bni yaniltmadı..
Heray duzenli olabilirsin ama bebek dusununce horminlara cidden birsey oluyorbende 30 gunde bir oluyordum degismeye basladi 5 gun one 5gune sona bole bole
2.ay denedigimde yapmadim servikal mukus geldi internrtte ornekleri var anlarsin nasil birsey oldugunu yumurta aki uzayan afedersin sumuksu bir akinti hemen teste basladim o ay okdar erken geldiki reglim 9.gun pik gordum 22.gun regli oldum
Benimde beyaz akinti regliye yakin geliyor senin sivi ise takip et bakalim insallh yumurtlaman yakindir heray yumurtlama olmuyor iste bazen ara veriyor rahim
Yani erken yumi olursa erken regli gec yumi olursa geç oldum smdide 25.gun pik gordum insallh bu ay umitliyim rabbim yeterki ol desin hayrli guzel saglikli sonclarimiz olsun
Hakliydiniz yumurtlama oldu ve geç oldu yumurtam dün çatladı da gerisi Rabbimin takdiri inşallah Allahim bizlere sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder
Benim regl tarihim ilk günü 4 Ocak dün de döngü günü 17. Gündü yumurtlama günü olarak takvim gösteriyordu dün yaptığım test de biraz silikti acaba 16. Gün muydu yumurtlama onu bilemedim kafam karıştı ondan dolayıHic iki cizgi kirmizi oldumu ilk kaset ovü mü şuan ki ?
Yaklaşmişsın t cizgisi koyulaşmaya başlamiş 1 kaç güne pik görursun sanirim testini yapmya devam et hayrli saglikli sonclarimiz olsun
Benim regl tarihim ilk günü 4 Ocak dün de döngü günü 17. Gündü yumurtlama günü olarak takvim gösteriyordu dün yaptığım test de biraz silikti acaba 16. Gün muydu yumurtlama onu bilemedim kafam karıştı ondan dolayı
P.c diye uygulama var ordan takip ediyorum ben bir kaç ay önce yaptım ovulasyon testi o beni çok strese sokuyor her gün yapmak düşünmek o yüzden bıraktım bir kaç aydır yapmıyorum dünde takvim de gösteriyordu yumurtlama günü diye doğru mu diye size attığım ovulasyon testini yaptımÖncelikle app takvim ile ilerliyorsan çöp başra söliyim çunku o uygulamalar 28 gunde bir regli goren kadinlar icin tasarlanmis her kadınin yumurtlamasi farkli gunlerde oluyor suan en buyuk ornek benim gecen ay 9.gun yumi gordum bu ay 25. Gün gün yani bir erken bir gec aylar hep bole oldu sana tavsiyem yumurta akını takip et yukarida dediklerimi akintin yoksa reglin biter bitmez ovü testine başla hergun ayni saatte 17 gun boyunca ovü testi hic yaptin mi baska varmi elinde yoksa bu ilk testin mi?
P.c diye uygulama var ordan takip ediyorum ben bir kaç ay önce yaptım ovulasyon testi o beni çok strese sokuyor her gün yapmak düşünmek o yüzden bıraktım bir kaç aydır yapmıyorum dünde takvim de gösteriyordu yumurtlama günü diye doğru mu diye size attığım ovulasyon testini yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?