• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim nasıl bakar mısınız

turluseyler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
262
164
33
IMG_20230322_191856.jpg
IMG_20230323_160016~2.jpg

Kizlar yukarıdaki testleri dün ve bugün yaptım dün değerlendirdik bugün de değerlendirelim mi yoksa daha da koyulaşır mi ?

Kizlar yukarıdaki testleri dün ve bugün yaptım dün değerlendirdik bugün de değerlendirelim mi yoksa daha da koyulaşır mi ?
Bir tık daha koyulasmasi lazım gün aşırı ilişkiye girmelisiniz bu arada yumurtlamayi da yakalarsınız zaten ☺️

Değerlendirin mutlaka aslında gün aşırı daha garanti oluyor çatlama olunca da değerlendirin öncelikle. Sonrası inşallah tutar

Ya ertesi gunde baktım ama ikinci çizgi silinmişti sıvı alımı yapmıştım ondan sonra ki gün tekrar yaptım orucluydum zaten yine ikinci çizgi yoktu koyulasmadi yani
Değerlendirin mutlaka aslında gün aşırı daha garanti oluyor çatlama olunca da değerlendirin öncelikle. Sonrası inşallah tutar

Back