Evet oyleylmis denicem bakalım tutana kadarevet canım henüz pozitif değil kopkoyu iki çizgi olması gerekli bu yumurtlamak üzeresin demek bu pik ten sonra silikleştiğinde yumurtan çatladı tüplerinin içinde demek işte bu an çok önemli kaliteli spermler 48 saat hatta 72 saate kadar yaşıyor ama yumurta en çok 24 saat canlı kalabiliyor o yüzden bu anı kaçırmamak için pik ten itibaren günaşırı ilişki öneriyorlar her gün önerilmiyor sperm kalitesi açısından
Yakın değerlendirmeye baslaEki Görüntüle 2273650 bugun adetin 12.günü ovulasyon testim böyle çıktı yumurtlama yakın mı ve degerlendirmem gerek mi? Yardımcı olur musunuz ?
Yakın değerlendirmeye basla
[/QUO
25de degeroendirdim bugün de
Ayyy hadi hayırlısı inşallah tutarda bursa yazarımİki gün sonra çok daha koyu olacak ve teslim muhtemelen ondan sonra da sılıkleşecek başlayacak Sen şimdiden değerlendirmeye başla
Daha değil sıvı alımına dikkat ediyormuşunKızlar çizgiler birbirine yakın olduğu için anlayamadım sizce yumurtlama günü mü
SIVI alımına derken testi yapmadan 2 saat önce sıvı almıyorum gün içinde almaya çalışıyorum sanırım bugün ya da yarınDaha değil sıvı alımına dikkat ediyormuşun
henüz pozitif değil ama yakın en önemli gün pik i gördüğün ve silikleştiği günler
Akadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testihenüz pozitif değil ama yakın en önemli gün pik i gördüğün ve silikleştiği günler
Akadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testiYakın değerlendirmeye basla
Akadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testiİki gün sonra çok daha koyu olacak ve teslim muhtemelen ondan sonra da sılıkleşecek başlayacak Sen şimdiden değerlendirmeye başla
Pik yapmış değerlendir beş günAkadasim merhaba..yardimci olabilirmisin acaba bu ovulasyon testi pozitif mi pik mi..biraz once yaptim testi
Pik yapmış değerlendir beş gün
Bunu 5 haziran gördüm 13 haziran kahverengi lekelenmem oldu bir kaç saat sürdü ve 14 haziran tamamen bitti 1 haftadır sadece beyaz akıntım var hamile olabilir miyimPik yapmış değerlendir beş gün
Bi gebelik testi yap bence normal de adet olman gerekirdi inşallah hamilesindirBunu 5 haziran gördüm 13 haziran kahverengi lekelenmem oldu bir kaç saat sürdü ve 14 haziran tamamen bitti 1 haftadır sadece beyaz akıntım var hamile olabilir miyim
Yaptım ama negatif çıktı pazartesi kan vereceğim daha önce hiç böyle olmadı erken kanama veya lekelenme ilk defa başıma geliyorBi gebelik testi yap bence normal de adet olman gerekirdi inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?