Ovülasyon testim hep pozitif

Ayyy hiç bilmiyorum ablacım keşke olsa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ağzından bal damlıyor
Insallah canim Allah gonlune gore versin. Bende kullaniyorumda ikinci cocuk icin. Bu kadar pespese hic denk gelmedim koyu cizgilere. Bence bi gebelik testi yap hatta mumkunse kan baktir. Insalah vardir bebis

Normal gebelik testi ile hamilelik varmı ona bibak önce bence bazen bu testlerden öğreniyorlar hamileligi

Once idrar testı yap eger ondaa cıkarsa kan ver

Testı başkasına da denettr bı bayana bnce once teste bı bak bakalm bozuk olablrde kul ıcadı sonuçta canm ama inşallah hamılesndr

Bence kesinlikle hamilesin canim benimde ovulasyon testim koyuydu :)

Naptın acaba? Ben bu saate kadar alıp yapmıştım :))))

Slm kızlar testim negatif maalesef ve dünden beri kırmızı 1tl büyüklüğünde akıntılarım var galiba adet olacağım hayırlısı çok sağolun hepiniz çok yardımcı oldunuz dr randevusu aldım hormonlarıma falan baktırmak için rabbim kabul etmeyeceği şeyin duasını ettirmez miş inşallah nasip eder dualarınızı esirgemeyin benim dalarım sizlerle inşallah Allah'a emanet olun

Allah gönlünüze göre versin güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…