- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim Allah gonlune gore versin. Bende kullaniyorumda ikinci cocuk icin. Bu kadar pespese hic denk gelmedim koyu cizgilere. Bence bi gebelik testi yap hatta mumkunse kan baktir. Insalah vardir bebisAyyy hiç bilmiyorum ablacım keşke olsa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ağzından bal damlıyor
Peki canm akşam eşimden isteyeyim de deneyim Allah razı olsun kızlarNormal gebelik testi ile hamilelik varmı ona bibak önce bence bazen bu testlerden öğreniyorlar hamileligi
İnş canım hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallahPeki canm akşam eşimden isteyeyim de deneyim Allah razı olsun kızlar
Ay inşallah çok mutlu oldum inşallah umut oldunuz bana Allah razı olsunBence hamilesin cnm, ovi testi ile gebelik varsa positif cikiyor
Allah razı olsun inşallah rabbim nasip ederİnş canım hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah
Allah gönlünüze göre versin güzel sonuçlar alırsınız inşallahSlm kızlar testim negatif maalesef ve dünden beri kırmızı 1tl büyüklüğünde akıntılarım var galiba adet olacağım hayırlısı çok sağolun hepiniz çok yardımcı oldunuz dr randevusu aldım hormonlarıma falan baktırmak için rabbim kabul etmeyeceği şeyin duasını ettirmez miş inşallah nasip eder dualarınızı esirgemeyin benim dalarım sizlerle inşallah Allah'a emanet olun