• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testim hep pozitif

kaynak03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
32
6
36
34
Afyon
Slm kızlar ovülasyon testim 7 kere üst üste 7 gün pozitif çıktı ve hala pozitif sizce neden 2 senedir 2.bebişi bekliyoruz ama meleğimiz bize gelmedi lütfen yardın edin

Yumurtlama doneminde mi pozitif cikti hep canm? Yoksa adete yakinmi
Adetim bitti 2 gün sonra annemin ısrarıyla testi yaptım baktım pozitif sevindim ertesi gün tekrar yaptım yine pozitif bu böyle bir hafta devam etti sonra pes ettim bir hafta sonra meraktan tekrar yaptım yine pozitif anlamadım gitti

Pozitif derken, pozitif olması için 2.çizginin diğerinden daha koyu olması gerekiyor. Silik çıkıyorsa pozitif değildir. Bazı arkadaşlar karıştırıyor da bunu o yüzden söylüyorum. Gebelik testi gibi silik de çıksa pozitif sanıyorlar.

Pozitif derken, pozitif olması için 2.çizginin diğerinden daha koyu olması gerekiyor. Silik çıkıyorsa pozitif değildir. Bazı arkadaşlar karıştırıyor da bunu o yüzden söylüyorum. Gebelik testi gibi silik de çıksa pozitif sanıyorlar.
Sağol canm benim hiç böyle şeyleri anlamam resim atayım ben en iyisi

image.jpg
Böyle canım renkleri değişmiş daha koyu ve pembeydiler
Sağol canm benim hiç böyle şeyleri anlamam resim atayım ben en iyisi

Birde dongun kac gun sürüyor? Kısaysa eger erken yumurtlama da olabilir ama.bukadar uzun pozitif cikmamasi lazim. Acaba gebelik var da üstüne mi gördün

Kare kısımdaki canm
En alttaki en son yaptığınsa eğer evet daha koyu ama bir gariplik olduğu da su götürmez bir gerçek. Akşam bir tane daha yap son yaptığınla bir karşılaştır.
Normalde kare kısımdaki çizgi silikten başlar yavaş yavaş her gün yaptığında daha koyu çıkar. En son diğer çizgiden daha koyu olduğunda her an yumurtan çatlayabilir demektir. Ama seninkiler gerçekten çok yakın birbirine. Başka bir marka al dene istersen. Ben laboquick kullanmıştım ve o ay gebe kalabilmiştim.

En alttaki en son yaptığınsa eğer evet daha koyu ama bir gariplik olduğu da su götürmez bir gerçek. Akşam bir tane daha yap son yaptığınla bir karşılaştır.
Normalde kare kısımdaki çizgi silikten başlar yavaş yavaş her gün yaptığında daha koyu çıkar. En son diğer çizgiden daha koyu olduğunda her an yumurtan çatlayabilir demektir. Ama seninkiler gerçekten çok yakın birbirine. Başka bir marka al dene istersen. Ben laboquick kullanmıştım ve o ay gebe kalabilmiştim.
Adetime 3 gün kaldı bu arada 30 günde bir oluyorum adet

Back