Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testim hep pozitif
- Konu Sahibi kaynak03
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Adetim bitti 2 gün sonra annemin ısrarıyla testi yaptım baktım pozitif sevindim ertesi gün tekrar yaptım yine pozitif bu böyle bir hafta devam etti sonra pes ettim bir hafta sonra meraktan tekrar yaptım yine pozitif anlamadım gittiYumurtlama doneminde mi pozitif cikti hep canm? Yoksa adete yakinmi
- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 36
Sağol canm benim hiç böyle şeyleri anlamam resim atayım ben en iyisiPozitif derken, pozitif olması için 2.çizginin diğerinden daha koyu olması gerekiyor. Silik çıkıyorsa pozitif değildir. Bazı arkadaşlar karıştırıyor da bunu o yüzden söylüyorum. Gebelik testi gibi silik de çıksa pozitif sanıyorlar.
Sağol canm benim hiç böyle şeyleri anlamam resim atayım ben en iyisi
- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 36
Evet at bakalım bi gün gün üzerine yaz istersen daha olurSağol canm benim hiç böyle şeyleri anlamam resim atayım ben en iyisi
- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 36
Canım benim kullandığımdan farklı bu ama kare kısımdaki mi yuvarlak kısımdaki mi LH hormonunu ölçenEki Görüntüle 1975820 Böyle canım renkleri değişmiş daha koyu ve pembeydiler
Kare kısımdaki canmCanım benim kullandığımdan farklı bu ama kare kısımdaki mi yuvarlak kısımdaki mi LH hormonunu ölçen
- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 36
En alttaki en son yaptığınsa eğer evet daha koyu ama bir gariplik olduğu da su götürmez bir gerçek. Akşam bir tane daha yap son yaptığınla bir karşılaştır.Kare kısımdaki canm
Normalde kare kısımdaki çizgi silikten başlar yavaş yavaş her gün yaptığında daha koyu çıkar. En son diğer çizgiden daha koyu olduğunda her an yumurtan çatlayabilir demektir. Ama seninkiler gerçekten çok yakın birbirine. Başka bir marka al dene istersen. Ben laboquick kullanmıştım ve o ay gebe kalabilmiştim.
Normal oldu ablacım ama benim son aştı Aydın iki ayda bir kahve rengi akıntım geliyor bazen peçeteye kırmızı kanla akıntı karışık geliyorCanim adetin normal mi oldu peki? Suresi yogunlugu falan?
Adetime 3 gün kaldı bu arada 30 günde bir oluyorum adetEn alttaki en son yaptığınsa eğer evet daha koyu ama bir gariplik olduğu da su götürmez bir gerçek. Akşam bir tane daha yap son yaptığınla bir karşılaştır.
Normalde kare kısımdaki çizgi silikten başlar yavaş yavaş her gün yaptığında daha koyu çıkar. En son diğer çizgiden daha koyu olduğunda her an yumurtan çatlayabilir demektir. Ama seninkiler gerçekten çok yakın birbirine. Başka bir marka al dene istersen. Ben laboquick kullanmıştım ve o ay gebe kalabilmiştim.
- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- 7 Eylül 2014
- 1.404
- 831
- 83
- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Ayyy hiç bilmiyorum ablacım keşke olsa rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ağzından bal damlıyorAcaba hamile misin