• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testim hep pozitif çıkıyor lütfen bi yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

01krdg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
11
0
1
30
merhaba.. ovulasyon testi kullanmaya başladım 3kasımda adet oldum 11kasımdan itibaren ovulasyon testini yapmaya başadım fakat testim hep pozitif çıktı t çizgim net c çizgimde belli ama t çizgisi kadar aman aman bi koyulukta degil benim gibi aynı sorunu yaşayan olduysa bilgi verebilir mi pek bişe bilmiyorum sorun yapıyorum

merhaba.. ovulasyon testi kullanmaya başladım 3kasımda adet oldum 11kasımdan itibaren ovulasyon testini yapmaya başadım fakat testim hep pozitif çıktı t çizgim net c çizgimde belli ama t çizgisi kadar aman aman bi koyulukta degil benim gibi aynı sorunu yaşayan olduysa bilgi verebilir mi pek bişe bilmiyorum sorun yapıyorum
Ovulasyon testinde zaten hep 2 çizgi çıkar .
Yumurtlamaa oldugu gün iki çizgide aynı koyuluktadır .
hatta bazen t çizgisi daha koyu oluyor .

içim içimi yedi kaç gündür çok teşekkür ederim
Rica ederim
çift kırmızı gördüğüm gün ve silikleşmeye başladığı günden itibaren üst üste birliktelik yaşamanızı tavsiye ederim .
testleri sıvı tüktmeden yap .

Hangı marka kullanıyorsunuz

ay inşAllah umudum oluyorsunuz rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah sizde saglıcakla kucagınıza alırsınız peki yumurtlamayı görünce kaç gün degerlendirdiniz

Slm kızlar ovulasyonun bu kadar koyu cikmasi normal mi baska marka kullandigimda 2.ci cizgi hic olmazdi.11.gun basladim 15.gun biraktim.Dun oylesine baktim 19.gun yine cift cizgi gibi hala.

Eklentiler

• 15742376344971843493920.jpg
    15742376344971843493920.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 225
Rica ederim
çift kırmızı gördüğüm gün ve silikleşmeye başladığı günden itibaren üst üste birliktelik yaşamanızı tavsiye ederim .
testleri sıvı tüktmeden yap .
Merhaba ben bu sekılde yaptım ama tutmadı takvımle hamıle kalmıstım sız nasıl kacıncı ovu denemede olmustu veya bu ay dogru yapmama ragmen neden kalamadım anlamadım baska bı zaman takvıme gore kalmıstım

Merhaba ben bu sekılde yaptım ama tutmadı takvımle hamıle kalmıstım sız nasıl kacıncı ovu denemede olmustu veya bu ay dogru yapmama ragmen neden kalamadım anlamadım baska bı zaman takvıme gore kalmıstım
Ben kürtaj sonrası kullanmaya başladım . İlkinde kimyasal ikincisinde tekrar hamile kaldım .
Ama şunu unutma yumurtlama gününü bilsen bile şansın %50

Ben kürtaj sonrası kullanmaya başladım . İlkinde kimyasal ikincisinde tekrar hamile kaldım .
Ama şunu unutma yumurtlama gününü bilsen bile şansın %50
Yaaa ıste takvımle olunca ılk dememede ovulasyonla net goruyorum kesın olur gozıyle bakmıstım bu sekılde ornekler var mı acaba??yumırtlamada ılıskı olmasına ragmen ovulasyonla deneyıp bıkac ay sonra kalan cumkı kıme sorsam hep ılk denemede dıyor yada olmadı dıyor...hıc mı yok 4.ovulasyon denemesınde fln tutan sıkı sıkı yapmıs olmasına ragmen ben bunu merak edıyorum

Yaaa ıste takvımle olunca ılk dememede ovulasyonla net goruyorum kesın olur gozıyle bakmıstım bu sekılde ornekler var mı acaba??yumırtlamada ılıskı olmasına ragmen ovulasyonla deneyıp bıkac ay sonra kalan cumkı kıme sorsam hep ılk denemede dıyor yada olmadı dıyor...hıc mı yok 4.ovulasyon denemesınde fln tutan sıkı sıkı yapmıs olmasına ragmen ben bunu merak edıyorum
canım benimde ilk denemem ne nasıl oluyor pek bilmiyorum burdaki tavsiyeler üzerine hareket ettim bende yumurtlamayı gördüm degerlendirdim beklemedeyim

Slm kızlar ovulasyonun bu kadar koyu cikmasi normal mi baska marka kullandigimda 2.ci cizgi hic olmazdi.11.gun basladim 15.gun biraktim.Dun oylesine baktim 19.gun yine cift cizgi gibi hala.
canım ben bu testten kullanmadım tam anlayamadım o yüzden ama 19 u çift gibi duruyor

Bende ole yaptım kuzum olmadı ınsaşlah senın olur
hayırlısı olsun bende çok beklenti içine girmek istemiyorum ama meraktanda çatlıyorum bide bi yerde okumuştum hamile kalmak istenler meryem suresi okusun diye bi araştır istersen maneviyatımız artar en azından ben kadir gecesinde okudum hayırlısı

14.gün yumurtlamıssınız dıgerlerınde daha silik ıkı cızgıde aynı koyulukta olmalı o da 14.gün olmuş

Laboguick öneririm 50li tane olandan.hep silik çift cıkıyor yumurtladıgın gun ıkısıde kopkoyu oluyor o günü ve ertesı gunu degerlendrın

Back