merhaba.. ovulasyon testi kullanmaya başladım 3kasımda adet oldum 11kasımdan itibaren ovulasyon testini yapmaya başadım fakat testim hep pozitif çıktı t çizgim net c çizgimde belli ama t çizgisi kadar aman aman bi koyulukta degil benim gibi aynı sorunu yaşayan olduysa bilgi verebilir mi pek bişe bilmiyorum sorun yapıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testim hep pozitif çıkıyor lütfen bi yardım edin
- Konu Sahibi 01krdg
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ovulasyon testinde zaten hep 2 çizgi çıkar .merhaba.. ovulasyon testi kullanmaya başladım 3kasımda adet oldum 11kasımdan itibaren ovulasyon testini yapmaya başadım fakat testim hep pozitif çıktı t çizgim net c çizgimde belli ama t çizgisi kadar aman aman bi koyulukta degil benim gibi aynı sorunu yaşayan olduysa bilgi verebilir mi pek bişe bilmiyorum sorun yapıyorum
Yumurtlamaa oldugu gün iki çizgide aynı koyuluktadır .
hatta bazen t çizgisi daha koyu oluyor .
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Rica ederimiçim içimi yedi kaç gündür çok teşekkür ederim
çift kırmızı gördüğüm gün ve silikleşmeye başladığı günden itibaren üst üste birliktelik yaşamanızı tavsiye ederim .
testleri sıvı tüktmeden yap .
- 15 Kasım 2019
- 42
- 10
- 88
- 34
Hangı marka kullanıyorsunuzmerhaba.. ovulasyon testi kullanmaya başladım 3kasımda adet oldum 11kasımdan itibaren ovulasyon testini yapmaya başadım fakat testim hep pozitif çıktı t çizgim net c çizgimde belli ama t çizgisi kadar aman aman bi koyulukta degil benim gibi aynı sorunu yaşayan olduysa bilgi verebilir mi pek bişe bilmiyorum sorun yapıyorum
İlk öHangı marka kullanıyorsunuz
ilk önce ovula diye bi marka kullandım şuan laboquick kullanıyorum yumurtlamayı gördüm çöm şükürHangı marka kullanıyorsunuz
- 15 Kasım 2019
- 42
- 10
- 88
- 34
Bende laboquickle ılk ayda hamıle kaldım darısı sanaİlk ö
ilk önce ovula diye bi marka kullandım şuan laboquick kullanıyorum yumurtlamayı gördüm çöm şükür
- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Merhaba ben bu sekılde yaptım ama tutmadı takvımle hamıle kalmıstım sız nasıl kacıncı ovu denemede olmustu veya bu ay dogru yapmama ragmen neden kalamadım anlamadım baska bı zaman takvıme gore kalmıstımRica ederim
çift kırmızı gördüğüm gün ve silikleşmeye başladığı günden itibaren üst üste birliktelik yaşamanızı tavsiye ederim .
testleri sıvı tüktmeden yap .
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Ben kürtaj sonrası kullanmaya başladım . İlkinde kimyasal ikincisinde tekrar hamile kaldım .Merhaba ben bu sekılde yaptım ama tutmadı takvımle hamıle kalmıstım sız nasıl kacıncı ovu denemede olmustu veya bu ay dogru yapmama ragmen neden kalamadım anlamadım baska bı zaman takvıme gore kalmıstım
Ama şunu unutma yumurtlama gününü bilsen bile şansın %50
- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Yaaa ıste takvımle olunca ılk dememede ovulasyonla net goruyorum kesın olur gozıyle bakmıstım bu sekılde ornekler var mı acaba??yumırtlamada ılıskı olmasına ragmen ovulasyonla deneyıp bıkac ay sonra kalan cumkı kıme sorsam hep ılk denemede dıyor yada olmadı dıyor...hıc mı yok 4.ovulasyon denemesınde fln tutan sıkı sıkı yapmıs olmasına ragmen ben bunu merak edıyorumBen kürtaj sonrası kullanmaya başladım . İlkinde kimyasal ikincisinde tekrar hamile kaldım .
Ama şunu unutma yumurtlama gününü bilsen bile şansın %50
canım benimde ilk denemem ne nasıl oluyor pek bilmiyorum burdaki tavsiyeler üzerine hareket ettim bende yumurtlamayı gördüm degerlendirdim beklemedeyimYaaa ıste takvımle olunca ılk dememede ovulasyonla net goruyorum kesın olur gozıyle bakmıstım bu sekılde ornekler var mı acaba??yumırtlamada ılıskı olmasına ragmen ovulasyonla deneyıp bıkac ay sonra kalan cumkı kıme sorsam hep ılk denemede dıyor yada olmadı dıyor...hıc mı yok 4.ovulasyon denemesınde fln tutan sıkı sıkı yapmıs olmasına ragmen ben bunu merak edıyorum
- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Bende ole yaptım kuzum olmadı ınsaşlah senın olurcanım benimde ilk denemem ne nasıl oluyor pek bilmiyorum burdaki tavsiyeler üzerine hareket ettim bende yumurtlamayı gördüm degerlendirdim beklemedeyim
canım ben bu testten kullanmadım tam anlayamadım o yüzden ama 19 u çift gibi duruyorSlm kızlar ovulasyonun bu kadar koyu cikmasi normal mi baska marka kullandigimda 2.ci cizgi hic olmazdi.11.gun basladim 15.gun biraktim.Dun oylesine baktim 19.gun yine cift cizgi gibi hala.
hayırlısı olsun bende çok beklenti içine girmek istemiyorum ama meraktanda çatlıyorum bide bi yerde okumuştum hamile kalmak istenler meryem suresi okusun diye bi araştır istersen maneviyatımız artar en azından ben kadir gecesinde okudum hayırlısıBende ole yaptım kuzum olmadı ınsaşlah senın olur
- 15 Kasım 2019
- 42
- 10
- 88
- 34
14.gün yumurtlamıssınız dıgerlerınde daha silik ıkı cızgıde aynı koyulukta olmalı o da 14.gün olmuşSlm kızlar ovulasyonun bu kadar koyu cikmasi normal mi baska marka kullandigimda 2.ci cizgi hic olmazdi.11.gun basladim 15.gun biraktim.Dun oylesine baktim 19.gun yine cift cizgi gibi hala.
- 15 Kasım 2019
- 42
- 10
- 88
- 34
Laboguick öneririm 50li tane olandan.hep silik çift cıkıyor yumurtladıgın gun ıkısıde kopkoyu oluyor o günü ve ertesı gunu degerlendrınSlm kızlar ovulasyonun bu kadar koyu cikmasi normal mi baska marka kullandigimda 2.ci cizgi hic olmazdi.11.gun basladim 15.gun biraktim.Dun oylesine baktim 19.gun yine cift cizgi gibi hala.