• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovulasyon testim hep pozitif çıkıyor lütfen bi yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay inşAllah umudum oluyorsunuz rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah sizde saglıcakla kucagınıza alırsınız peki yumurtlamayı görünce kaç gün degerlendirdiniz
Ben hem takvıme gore ıkı gunde bırı degerlendırdim sadece ovulasyon testıne guvenmek ıstemedım ovu koyu cıkıncada o gunu degerlendırdım 16.gunden sonra bıraktık tuttu inşallah ama ovu testını ılk gunden son gune kadar sureklınyaptım ıkı gun ust uste koyuydu sadece zaten

Ben hem takvıme gore ıkı gunde bırı degerlendırdim sadece ovulasyon testıne guvenmek ıstemedım ovu koyu cıkıncada o gunu degerlendırdım 16.gunden sonra bıraktık tuttu inşallah ama ovu testını ılk gunden son gune kadar sureklınyaptım ıkı gun ust uste koyuydu sadece
ay inşAllah umudum oluyorsunuz rabbim hayırlısını nasip etsin inşAllah sizde saglıcakla kucagınıza alırsınız peki yumurtlamayı görünce kaç gün degerlendirdiniz
ama ertesı gunde degerlendırırım dersenız dahada ıyı olur bıraz zor oluyor ama🙈

SELAM OVULASYON TESTI YAPTIM ÇATLAMIŞ BUGUN EŞİMLE DENEDİK BEBEK İÇİN SİZCE GEBE KALMA İHTİMALİM VARMI ? KIZLAR RESİMDEKİ GİBİ PİK OLMUS TESTİM

Eklentiler

• 20200110_110755.jpg
    20200110_110755.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 93
SELAM OVULASYON TESTI YAPTIM ÇATLAMIŞ BUGUN EŞİMLE DENEDİK BEBEK İÇİN SİZCE GEBE KALMA İHTİMALİM VARMI ? KIZLAR RESİMDEKİ GİBİ PİK OLMUS TESTİM

Yarın ve sonraki gün de değerlendirin ve test yapın silik olursa çatlamış demektir.

Yarın ve sonraki gün de değerlendirin ve test yapın silik olursa çatlamış demektir.
MERHABA YİNE OVULASYONMU TESTİ YAPIYIM YOKSAGEBELİKMİ ADETİME 4 GÜN VAR BU AYIN 15 ADET GÜNÜM
KAÇ GÜNDÜR BELİMDE AGRI VE KASIKLARIMDA AGRI VAR NEDEN SİZCE ÇATLADIGINDAN DOLAYIMI

Ben hem takvıme gore ıkı gunde bırı degerlendırdim sadece ovulasyon testıne guvenmek ıstemedım ovu koyu cıkıncada o gunu degerlendırdım 16.gunden sonra bıraktık tuttu inşallah ama ovu testını ılk gunden son gune kadar sureklınyaptım ıkı gun ust uste koyuydu sadece zaten
merhaba ben 10 günden beri hem test yapıyorum hemde eşimle deniyoruz testlerim bu ayın 10 kadar hep ikinci çizgi silikdi ovulasyon testlerim sonra dun en son yaptıgım test pik çıktı ve o gece yi değerlendik bu ayın 15 adet günm gözüküyor sizce tutarmı bugunde denicez eşimle 2 gundur bel kasık ve ayak bılek agrısı cekıyorum neden acaba sizce ? bana yardımcı olurmsunuz rica etsem bu konular hakkında pek bilgi sahibi deiğilim

Eklentiler

• 20200110_110755.jpg
    20200110_110755.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 78
merhaba ben 10 günden beri hem test yapıyorum hemde eşimle deniyoruz testlerim bu ayın 10 kadar hep ikinci çizgi silikdi ovulasyon testlerim sonra dun en son yaptıgım test pik çıktı ve o gece yi değerlendik bu ayın 15 adet günm gözüküyor sizce tutarmı bugunde denicez eşimle 2 gundur bel kasık ve ayak bılek agrısı cekıyorum neden acaba sizce ? bana yardımcı olurmsunuz rica etsem bu konular hakkında pek bilgi sahibi deiğilim
Gebelik testin varsa yapabilirsin üsteki 2 gebelik testiydi alttakide ovulasyon koyu çıkmıştı

Eklentiler

• Screenshot_20200104-153213.png
    Screenshot_20200104-153213.png
    204,9 KB · Görüntüleme: 85
gebelik testinde ikinci çizgi silik bile çıksa hamile olma ihtimali varmıdır
Silik çıkarsa 2 gün sonra tekrarlaya bilirsin koyulaşma varsa kan verirsin gönlündeki olsun insaalllah

Benimde şuan adete 5 günüm var ovulasyon testi böyle cikti

Eklentiler

• 15787235661521332373797.jpg
    15787235661521332373797.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 76
Slm kızlar ovulasyonun bu kadar koyu cikmasi normal mi baska marka kullandigimda 2.ci cizgi hic olmazdi.11.gun basladim 15.gun biraktim.Dun oylesine baktim 19.gun yine cift cizgi gibi hala.
Canım neden sürekli çift çizgi çıkıyormuş. Sonucun ne oldu

Back