Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim bulanık görünüyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar ilk defa ovülasyon testi yapıyorum da. İki gündür testler bi donuk bulanık gibi. Aynı testler ve aynı şekilde yapıyorum. Neden oluyor sizce?

Eklentiler

• 9644E57F-8EE2-47A7-AFC0-522813F72834.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 122
  • 23ABE0FD-317E-48BA-B605-A19A124B273F.jpeg
    103,9 KB · Görüntüleme: 128
butun test kıtlerı aynı degıl. bu sorun olmaz. pık oldugunda koyulasmayı farkedeblırsın. tam kurumadan da pembemtrak cıkıyo etrafı bulanık

butun test kıtlerı aynı degıl. bu sorun olmaz. pık oldugunda koyulasmayı farkedeblırsın. tam kurumadan da pembemtrak cıkıyo etrafı bulanık
Net göremiyorum. Sanki bulanıklığından ötürü açık görünüyormuş gibime geliyor bi de

Net göremiyorum. Sanki bulanıklığından ötürü açık görünüyormuş gibime geliyor bi de
tek serıt ustunde 2 cızgı oldugundan bırının bulanık olması dıgerını de etkılerdı yanı c de az gorunmelıydı mantıken. sen yapmaya devam et cnım.

14.güne kadar mı yaptınız devam edin mutlaka herkes 14.günde yumurtlamaz yumurtlamanıza az kaldığı zaman da üst üste aynı görünürlükte çıkabiliyor

tek serıt ustunde 2 cızgı oldugundan bırının bulanık olması dıgerını de etkılerdı yanı c de az gorunmelıydı mantıken. sen yapmaya devam et cnım.
Bi de şey sorabilir miyim ? Mesela dün koyuydu biraz. Bugün onun gibi koyu olması ya da daha koyu olması gerekiyor ya. Bugün daha açıktı. Ama şöyle bsey var. Dün 8 Gibi yapmıştım. Bugün 1 gibi yaptım. Etkiler mi?

14.güne kadar mı yaptınız devam edin mutlaka herkes 14.günde yumurtlamaz yumurtlamanıza az kaldığı zaman da üst üste aynı görünürlükte çıkabiliyor
Adet bitince başladım. 14.güne kadar yaptım. Bugüne kadar. Aslında şöyle daha önce bir kere daha yapmıştım ovulasyon testi ama dijitaldi. Yani Gülen surat falan gösteriyordu. Bu şekilde ilk defa yapıyorum. İlk yaptığımda 19.gün gülen yüz çıkmıştı. O zaman pikti yani. Bakalım. Daha 5 gün var ona göre. Yapmaya devam ediyorum

Arkadaşlar bu benimkileri ben anlamadım üstten 2. 3. Olanı pik gibiydi kuruyunca biraz daha açılmış rengi ama baya koyuydu ama benim test neden tekrar koyulaşıyor

sabah 8 gibi mı sabah ılk ıdrarla yapılmaz. Öğleden sonra yapılır. Kacta yapıyorsan hep oyle yapmalısın bı de.

Ama ben buna dayanarak pik oldu sanmıştım
yukarda attıklarınla aynı mı bu resım ? burda bana da pık gıbı gelıyor . bu usttekı resımde 2. 3. dedıgın bu muydu sonra kurudugunda mı sılıklestı ? o piktiyse 9 gun gecmıs tekrar koyulasıyo derız:) yarın tekrar yap bakalım pik mı olcak :)

sabah 8 gibi mı sabah ılk ıdrarla yapılmaz. Öğleden sonra yapılır. Kacta yapıyorsan hep oyle yapmalısın bı de.
Akşam 8 gibi yapmıştım zaten. Sabah değil. O da etkiler mi acaba ? Çünkü evde olmadığım için anca öyle yapabildim

Evet canım öyleydi

Buna bi bakabilir misiniz ? Bugün yaptığım bu da. Garip görünmüyor mu sizce de? 2-3 saat öncesinden sıvı almadım

Eklentiler

• 23A83A14-A9A7-410F-A7C9-911EC079F581.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar benim testimide yorumlarmisiniz catlama olmusmu olmamismi

Eklentiler

• 9A4F90BF-C9D6-445F-BF34-E3A86FAEA1C9.jpeg
    156,3 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem

Eklentiler

• IMG_20201010_014538.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…