Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testiiii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.632
1.008
83
Kızlar netten test aldım ovülasyon testi yumurtlamamı takip etmek için klomen tedavim btti doktor dün yumurtlama olmuş oluşmuş dedi çok şükür ama o testlerden yaptım orada çıkmıyor tek çizgi cıkıyor acaba bozuk mu bence bozuk çünkü ultrasonla çıktı ama testte yok?

Markası ne ki testin

Yumurtlama olduğunda değil çatladığında LH yükselir. İğne yapıldı mı?

Pazartesi çatlama olmazda doktor iğne vereceğim dedi hadi ya bilmiyordum bende diyorum bozuk bunlar

Çatlama olduktan sonra tek çizgi mi ne zman çift çizgi olacak acaba anlamadım ya

Çatlama olduktan sonra tek çizgi mi ne zman çift çizgi olacak acaba anlamadım ya
Yok arkadaş olup Bittikten sonra tek olur demek istedi sanırım. Çatladığında çift çizgi olur bi süre kalır öyle. Genelde 24-48 saat civarında

Muhtemelen yumurtanız büyümeye başlamış, eğer çatlama olsaydı ilişki önerirdi. Zaten haftaya çatlama bekliyor.

Ovulasyon testiyle takip ettiğinizde t c den daha koyu çıktığında yumurtanın çatlamasına 24-36 saat var demek oluyor. Ertesi gün tekrar yapıyorsunuz, silikleştiyse çatlamış demek. Test yapmaya devam edin çift çizgiyi aynı koyuluk ta görene dek.

En altın bir üstündeki yumurtlama, en alttaki de çatlama mesela.

Eklentiler

• 15817049822244561783640926000493.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…