• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar nasıl sizce en altta ki en son yaptığım bugün saat 6 da yaptım.. kasıklarımda da ağrı var sizce nasıl olmuş ? 🤭🤭
47B098DF-E76A-4A54-87EB-3D0B43918670.webp

Henüz çok silik, adetin kacıncı gunu döngünüz düzenli mi?
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz kızlar? Ben 1 yıllık evliyim. 9 Eylül'de regli oldum 5 gün sürüyor döngüm 30 gün. 24 eylülden itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım 25/26/27/28 günler testlerim kopkoyu pozitifti değerlendirdik 29 gün silikleşmeyi gördüm o günü de değerlendirdik gebelik takibi için hangi günü baz almam gerekiyor? Bi de geç mi yumurtlamışım pek bilmiyorum kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim 😊

Merhaba bana da yardımcı olur musunuz kızlar? Ben 1 yıllık evliyim. 9 Eylül'de regli oldum 5 gün sürüyor döngüm 30 gün. 24 eylülden itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım 25/26/27/28 günler testlerim kopkoyu pozitifti değerlendirdik 29 gün silikleşmeyi gördüm o günü de değerlendirdik gebelik takibi için hangi günü baz almam gerekiyor? Bi de geç mi yumurtlamışım pek bilmiyorum kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim 😊
Merhabalar, çatlamayı yani Silikleşmeyi baz alıcaksınız 12 - 13ekim adet gununuz olacak, dongunuze göre 3 4 gun gec yumurtlamıssınız her zamankinden.. Artık bekleme zamanı ❤️

Merhabalar, çatlamayı yani Silikleşmeyi baz alıcaksınız 12 - 13ekim adet gununuz olacak, dongunuze göre 3 4 gun gec yumurtlamıssınız her zamankinden.. Artık bekleme zamanı ❤️
Cevabınız için çok teşekkür ederim o zaman gebelik testi için çok erken

10 ekimden önce yapmayın 🌸🌷negatif görürsünüz boşuna üzülmüş olabilirsiniz, ne kadar süredir düşünüyorsunuz
Biz evlendiğimiz günden beri deniyoruz bende polip vardı Operasyonla alındı sonrasında sağ yumurtalığım da polikistikleşme vardı adet döngümü bilmiyordum ya 3/5 gün erken ya geç oluyordum Dr. Bana vitamin takviyesi verdi o sayede adetim düzene girdi bu ayda ilk defa 4 gün ovülasyonda kopkoyu pozitifi gördüm çok ümitlendimm çok heyecanlıyım

Biz evlendiğimiz günden beri deniyoruz bende polip vardı Operasyonla alındı sonrasında sağ yumurtalığım da polikistikleşme vardı adet döngümü bilmiyordum ya 3/5 gün erken ya geç oluyordum Dr. Bana vitamin takviyesi verdi o sayede adetim düzene girdi bu ayda ilk defa 4 gün ovülasyonda kopkoyu pozitifi gördüm çok ümitlendimm çok heyecanlıyım
Yaa inşallah rabbim gönlüne göre verir, bebeğine saglıcakla kavusursun ❤️🙏🏻 bundan sonra da bir hafta gün asırı degerlendırmeye devam edin

Yaa inşallah rabbim gönlüne göre verir, bebeğine saglıcakla kavusursun ❤️🙏🏻 bundan sonra da bir hafta gün asırı degerlendırmeye devam edin
Çok teşekkür ederim canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın ❤️

Kızlar ne diyorsunuz pik mi?

Eklentiler

• D98E26D1-C2D6-4F3D-9D6D-7D9F0DFC5B47.webp
    D98E26D1-C2D6-4F3D-9D6D-7D9F0DFC5B47.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 23
Evet var adetlerim hep düzensiz ondan böyle çıkıyor heralde..
Evet pko olanlarda lh yuksek salgılanıyor, o yuzden Bı doktorda yumurta takıbı yaptırmanızı tavsiye ederim, ovulasyon kafa karısıklıgına sebep olabılır, ya da ısınızı garantı ye alacaksınız düzenli ilişki gün aşırı

Back
X