Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlak 2gun boyunca degerlendırKızlar bana da yorum yapar mısınız lütfen
Teşekkür ederim canımMutlak 2gun boyunca degerlendır
Bat doneminiz ne zamann ?Ettim ya bitti benim ovulasyon dönemim artık tek çizgi cıkmaya başladı bıraktım bakmayı sadece sizdede tam koyu çizgi cıkıp cıkmadıgını merak ettim 14 15 zaten diğerlerine göre daha koyuydu değerlendirdik:) inşallah tutar
Ay bnm da o zmnBat 6 mayıs canım
Ben onuncu gun basladim ilk gun cok cok silik bi cizgi 11. Gun isde hic gozukmicek derecede cizik 12. Gun daha koyu on ucuncu gun daha koyuydu ondorduncu gunde kop kyu oldu isde canimmm senn yumurtlaman ne zmndi bnm 22 nisandi isde degerlendrdik dunde degerlendrdik bakalim az kaldi sen test yapmayi ne xaman dusunuyorsnHadi hayırlısı haberlerini alırız inşallah senin testlerin nasıldı
Himmm anldm hyrlisi olsn artikkkkBen bu ay başladım zaten 17 nisan benim 13.günüme denk geliyodu 13 14 15 16 17 ve 18 yaptım en son yaptıgımda zaten hiç bişe yoktu. Kayda değer bi 14 15 vardı oda çizgi silikti ama diğer yaptıklarıma göre biraz daha koyuydu biz değerlendirdik işte benim yumurtlama büyük ihtimal 15 yada 16 da oluyo ama bilemiyorum akıntıdan yakip edemiyorum ben