- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi meltem2012
-
Canım ben bugün de test yaptım silik çıktı normal mi sende yaptınmı testtamam Birtanem aynen yazariz hemen hemen aynı gün yumurtladik benim dün pozitif ti bugün silindi dün de bugün de denedik :)
Canım ben bugün de test yaptım silik çıktı normal mi sende yaptınmı test
Eki Görüntüle 1310594
Gögüs agrısı yok da canım sabah uykudan sag kasıgımın agrısıyla uyandım :)yaptım canım aynısı bendede çıktı yani catlamis oluyor benim dün böyleydi bugün bundanda silikti :)
bu arada göğüs ağrısı varmı? benim gogusum şişti ve ağrıyor
benim pozitif çıktığı gün sabahi ağrıdı dedim herhalde catladi harbiden öğlen pozitif çıktı sonra kaşık ağrım kalmadı.Gögüs agrısı yok da canım sabah uykudan sag kasıgımın agrısıyla uyandım :)
Merhaba arkadaşlar benimde ayın 25 inde çatladı iki çizgide koyoydu ve yumurtlama olduğu zaman ki ilişkiler çok ağrılı oluyor benim kasıklarımda ciddi baskı ağrı oldu ertesi gün o ağrı olmadı .Ayrıca bir şey sormak istiyorum çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki de tutar mı acaba çünkü eşim n yazık ki şehir dışına cıktı 2 gün olmayacak kötü zamana denk geldi yardımcı olursanız konu hakkında çok sevinirim :)benim pozitif çıktığı gün sabahi ağrıdı dedim herhalde catladi harbiden öğlen pozitif çıktı sonra kaşık ağrım kalmadı.
ama goguslerim şişti ve agrimaya başladı
Merhaba arkadaşlar benimde ayın 25 inde çatladı iki çizgide koyoydu ve yumurtlama olduğu zaman ki ilişkiler çok ağrılı oluyor benim kasıklarımda ciddi baskı ağrı oldu ertesi gün o ağrı olmadı .Ayrıca bir şey sormak istiyorum çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki de tutar mı acaba çünkü eşim n yazık ki şehir dışına cıktı 2 gün olmayacak kötü zamana denk geldi yardımcı olursanız konu hakkında çok sevinirim :)
Bence gayet iyi yapmışsınız. Daha ne olsun? :)Merhaba arkadaşlar benimde ayın 25 inde çatladı iki çizgide koyoydu ve yumurtlama olduğu zaman ki ilişkiler çok ağrılı oluyor benim kasıklarımda ciddi baskı ağrı oldu ertesi gün o ağrı olmadı .Ayrıca bir şey sormak istiyorum çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün ilişki de tutar mı acaba çünkü eşim n yazık ki şehir dışına cıktı 2 gün olmayacak kötü zamana denk geldi yardımcı olursanız konu hakkında çok sevinirim :)
vişneli turtam merhaba hayrlı olsun :) ben de ovülasyon testini denedm bu ay 15 aralık pztf cktı o ggece ve diğer ıkı geceyi degerlndrdk.bat'ım 31 aralıkta.yalnız merak edyrm benm bi ağrım ya da göğsmde bi şilik yok sende bu belrtler ne kdr snra ckmştı?tutar canım Sperm zaten 3 gün yaşıyor ne insanlar gördüm tek ilişkide gebe kalan umudunu yitirmë allah gönlüne göre versin
vişneli turtam merhaba hayrlı olsun :) ben de ovülasyon testini denedm bu ay 15 aralık pztf cktı o ggece ve diğer ıkı geceyi degerlndrdk.bat'ım 31 aralıkta.yalnız merak edyrm benm bi ağrım ya da göğsmde bi şilik yok sende bu belrtler ne kdr snra ckmştı?
tsekkür ederim inşallah güzel haberler veririm yeni yıl sabahındaTeşekkür ederim Birtanem.
benim yumurtlama testim pozitif çıktı ertesi gün silindi diğer gün göğüs sisligi ile uyandım ve hala mevcut :)
ilk goguslerim uyardı beni tabi bu herkezde olacak diye bişi yok.
bence takılma bunlara hadi güzel haberlerini bekliyoruz
tsekkür ederim inşallah güzel haberler veririm yeni yıl sabahında
kaç günde bir adet oluyosun canım?kızlar merhaba bende aldım test bugün gelicek inşallah..hemen başlıcam..bugün adetimin 13.günü inşallah hepimizin hayırlı sağlıklı bebekleri olur :)
canım biraz geç olsada ben genede yazmak istedim bende clearblue kullandım ve çok memnunum.gittigidiyor'da surelab, labquick ve ovula markalarını görüyorum. Hangisini tavsiye edersiniz kullanmak için? Hepsiyle ilgili şikayetleri okuyorum internette ve emin olamıyorum. Ben galenik kullandım ve memnun kaldım ama pahalı biraz.
genelde 28 günü geçmez fakat geçen ay adetim 7 gün gecikti tam 35 günü buldu canımkaç günde bir adet oluyosun canım?
anladım canım sıkma canını benm de gectğimz aylarda 42 günü buldu arası.yılda bir kez adet geckmesi yasyrm özellkler yaza geçi yaparken.13.günüm demişssin ben de 14.günümde yumurtladım bende ortlama 29 günde bir olyrmgenelde 28 günü geçmez fakat geçen ay adetim 7 gün gecikti tam 35 günü buldu canım
evet o yüzden bugün 2 defa test yapıcam.dün gelmesi gerekiyodu kargonun gelmedi oyüzden geç kaldım biraz.yarın sabahta akşamda yaparım hakkımızda hayırlısı artıkanladım canım sıkma canını benm de gectğimz aylarda 42 günü buldu arası.yılda bir kez adet geckmesi yasyrm özellkler yaza geçi yaparken.13.günüm demişssin ben de 14.günümde yumurtladım bende ortlama 29 günde bir olyrm
evet o yüzden bugün 2 defa test yapıcam.dün gelmesi gerekiyodu kargonun gelmedi oyüzden geç kaldım biraz.yarın sabahta akşamda yaparım hakkımızda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?