- 6 Şubat 2013
- 177
- 104
- 33
- Konu Sahibi meltem2012
-
canım bende ilk bu ay kullanıyorum hep silik çizgi 14.gün yumurtlarım hep bugün 17.gün ama aynı anlamadımteşekkür ederim cvp verdiğin için....internet üzerinden LABOQUICK marka test almıştım ben...eğer ovülasyon günü değilse hiçbir çizgi çıkmaması gerekmiyormuydu...
Merhaba arkadaşlar.bişey danışmak istiyorum.pko hastasıyım bu ay klomen kullandım ilk kez bunun yanında ovulasyon testi yapıyorum.yumurtlama belli olmadığından adet bitiminden beri testi yapıyorum.son 25 eylülde çift çizgiyi yakaladım(10 gün önce) hala çift çizgi çıkıyor... ilk çizgi kadar koyu değil ,açık pembe ama bariz belli durumda .bildiğim kadarıyla yumurtlama 6 gün olmalı...bu nedemek oluyor arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz???
teşekkür ederim cvp verdiğin için....internet üzerinden LABOQUICK marka test almıştım ben...eğer ovülasyon günü değilse hiçbir çizgi çıkmaması gerekmiyormuydu...
Canım benim dün geldi ovulasyon testim internetten almıştım laboquick dün 15. Gündü biraz silik çıktı bugünde 16. Gün daha belirgin çıktı şimdi eşimi bekliyorum
Eki Görüntüle 1309658 Eki Görüntüle 1309659 Eki Görüntüle 1309658 Eki Görüntüle 1309659
Degerlendircemde canım benimkinin bi gönlü olsaydı :) hadi dedim bebek fotografı gösterdim ben bundan istiyorum diye, bana profitorol yap ondan sonra dedi onu yapıyorum şimdi 11 de işe gitcek :)canım benimkide baştan 2 ci gibi çıktı dün hemen başka açtım yaptım. fotoda atıyorum bence değerlendir benimde 17.gün du dün pozitif çıktı bugün 18 siliklesti
Degerlendircemde canım benimkinin bi gönlü olsaydı :) hadi dedim bebek fotografı gösterdim ben bundan istiyorum diye, bana profitorol yap ondan sonra dedi onu yapıyorum şimdi 11 de işe gitcek :)
Yok canım niye yanlış anlayım demekki hepimiz aynı durumdayızkahkahayla güldüm canım ya bende hazirlandim makyaj yaptım seksi iç giyim giydim eşime geldiğinde öğle açtım kapıyı direk böyle napmissin kendine ben açım yemek hazırla dedi sinirli bir şekilde.
yemek koydum önüne bekliyorum durumumuz aynı ona güldüm yanlış anlama He :)
Yok canım niye yanlış anlayım demekki hepimiz aynı durumdayızişleri güçleri yemek zaten
Benim iş tamam canım sıra sende :):) güzelce karinlari doyuralim da sonra bizi doyursunlar :)
Benim iş tamam canım sıra sende :)
Hadi bakalım inşallah canım :) birbirimize haber verelim durumları :)benim işte tamam canım beklemedeyim hadi bakalım inşallah tutar bebislerimiz gelir
Hadi bakalım inşallah canım :) birbirimize haber verelim durumları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?