- Emoji Skoru
- 63
- Puanlar
- 298
Çatlasa silikleşir ama benim bildiğimselam cumartesı öglen pik gördüm , akşamına çatlamıştı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlasa silikleşir ama benim bildiğimselam cumartesı öglen pik gördüm , akşamına çatlamıştı canım
benım testım silikleşti canım benim için mi söyledin bilmiyorum amaÇatlasa silikleşir ama benim bildiğim
Aaa pardon diğer arkadaşla karıştırdım seninle aynıydık doğru var mı çatlamış testtiniz ? Birde regliniz ne zaman acababenım testım silikleşti canım benim için mi söyledin bilmiyorum ama
cumartesi öğlen pik , akşam baktıgımda çatlamıştı canım senin ne zaman çatladı ya reglm ne zaman bılmıyorum kı 26-29 günler arası değişiyor benım. cumartesi değerlendiremedik pazar değerlendirdik çok fark eder mı acaba yaAaa pardon diğer arkadaşla karıştırdım seninle aynıydık doğru var mı çatlamış testtiniz ? Birde regliniz ne zaman acaba
Ondan önceki günler değerlendirdiysen olmaz yani perşembe yumurtlama okulda değerlendirdiysne cumada cumartesi çatladıysa spremler 3 ile 5 gün yaşıyormuş ya onlar verimli olur zaten cumartesi çatladıysa pazar olmaz sanırım. Benim 4 nisan günü 00:20 yumurtlama başlangıçı pazarda çatlama oldu pazar günüde regl günüm 23 günde bir oluyorum geç yumurtladığım için sanırım geçde regl olabilirim bakalım bekleyeyip göreceğizcumartesi öğlen pik , akşam baktıgımda çatlamıştı canım senin ne zaman çatladı ya reglm ne zaman bılmıyorum kı 26-29 günler arası değişiyor benım. cumartesi değerlendiremedik pazar değerlendirdik çok fark eder mı acaba ya
Perşembe ve cumada değerlendirdik bi çatlama günü değerlendiremedik nasip işteOndan önceki günler değerlendirdiysen olmaz yani perşembe yumurtlama okulda değerlendirdiysne cumada cumartesi çatladıysa spremler 3 ile 5 gün yaşıyormuş ya onlar verimli olur zaten cumartesi çatladıysa pazar olmaz sanırım. Benim 4 nisan günü 00:20 yumurtlama başlangıçı pazarda çatlama oldu pazar günüde regl günüm 23 günde bir oluyorum geç yumurtladığım için sanırım geçde regl olabilirim bakalım bekleyeyip göreceğiz
4 ve 5 i değerlendirdiyseniz çok iyi bugün çatlama olmuş silikleşirse çatlama oldu demek canımHanımlar yine ben , bugün ovulasyon testimde silik çıktı t çizgisi bakın ekleyeceğim sanırım yumurtlama oldu iki gündür koyu idi çünkü. Bir de hafif kasıklarda iğne batması oluyo gibi. Bir de yumurtlama da böyle bişi oluyor mu sizde anlamadım ama göğüslerimde hafif sızı gibi bişi oluyo arada . Bakın bugünküyle beraber testlerimi atayım bi yorumlayabilir misiniz
Öyle canım nasip artık beklemedeyizPerşembe ve cumada değerlendirdik bi çatlama günü değerlendiremedik nasip işte![]()
En son ne zaman regli olmuştunuz acabaHanımlar yine ben , bugün ovulasyon testimde silik çıktı t çizgisi bakın ekleyeceğim sanırım yumurtlama oldu iki gündür koyu idi çünkü. Bir de hafif kasıklarda iğne batması oluyo gibi. Bir de yumurtlama da böyle bişi oluyor mu sizde anlamadım ama göğüslerimde hafif sızı gibi bişi oluyo arada . Bakın bugünküyle beraber testlerimi atayım bi yorumlayabilir misiniz
17 Nisan gibi gözüküyor benim regl . En son 21 martta başlamıştı 25 i 26 sı gibi bitmişti reglm.En son ne zaman regli olmuştunuz acaba
Sizinle aynı günleri yakalamışız benimde 3 Nisan 4 nisanı bağlayan geceye bende yumurtalama oldu 31 Mart 2 Nisan 3 Nisan ve 4 nisanı değerlendirdik bugün benimde çatlama oldubenim regl 12 Nisan
Ay inşallah size de bana da nasip olur bu ay. Sizde de kasıklarda batma var mı şu an sırt ağrısı gibi şeyler4 ve 5 i değerlendirdiyseniz çok iyi bugün çatlama olmuş silikleşirse çatlama oldu demek canım![]()
Benimde 26 son gündü ama ara ara lekelenmem oldu ben 23 günde bir oluyorum benim döngüm kısa sizinki 28 günde bir sanırım siz tam zamanında yakalamışsınız yumurtlamayı ve çatlamayı ben geç çatladı 12 Nisan adet tarihim büyük ihtimal geç de adet olacağım. Rabbim kim evlat hasreti çekiyorsa onlarada nasip etsin bizede inşallah17 Nisan gibi gözüküyor benim regl . En son 21 martta başlamıştı 25 i 26 sı gibi bitmişti reglm.
Amin inşallah. Evet ben de de aynı şekilde oldu iğne batma hissi. Chat gbt ye sordum yumurtlama belirtisi progestron yüksekliğinden kaynaklı dediBenimde 26 son gündü ama ara ara lekelenmem oldu ben 23 günde bir oluyorum benim döngüm kısa sizinki 28 günde bir sanırım siz tam zamanında yakalamışsınız yumurtlamayı ve çatlamayı ben geç çatladı 12 Nisan adet tarihim büyük ihtimal geç de adet olacağım. Rabbim kim evlat hasreti çekiyorsa onlarada nasip etsin bizede inşallahbugün sol kasık ağrım oldu ağrıda değil iğne patma hissi 10 dk sürdü ama kısa kısa 2 dk 3 dk aralıklarla sonra geçti yarım saat sonra tekrar başladı gene 2 3 dk sürdü dahada olmadı neden oldu onuda anladım
Evet bende sorduğumda öyle dediAmin inşallah. Evet ben de de aynı şekilde oldu iğne batma hissi. Chat gbt ye sordum yumurtlama belirtisi progestron yüksekliğinden kaynaklı dedi
Sonuç ne oldu ?2 gün var geçmedi henüz