• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Çatladığını biliyormusunuz bu Pik zaten pikten sonra çatlamayı da takip etmeniz gerekiyordu
Pikten sonra duphastona başladığım için bilmiyorum malesef takibini yapamadım son regli tarihim 3 Ocak ilaçsız regli olamıyorum

Testleri pikten sonra devam etmedin mi
Hayır etmedim malesef 10 aydır deniyoruz normalde innovita kullanıyordum bitmişti eczaneden bi ovülasyon testi aldım hiç bu kadar koyu görmemiştim testin markasıda farklı olduğu için yanlıştır diye düşündüm 😔 ama sonradan da içime şüphe düştü acaba doğrumuydu diye keşke devam etseydim

Hayır etmedim malesef 10 aydır deniyoruz normalde innovita kullanıyordum bitmişti eczaneden bi ovülasyon testi aldım hiç bu kadar koyu görmemiştim testin markasıda farklı olduğu için yanlıştır diye düşündüm 😔 ama sonradan da içime şüphe düştü acaba doğrumuydu diye keşke devam etseydim
Keşke bırakmasaydın çatlayıp çatlamadığını bilmiyoruz ki birde ilaçla adet oluyorum diyorsunuz şimdi adet takipinde nasıl anlayacaksınız. Çatlama takibinden başlayıp dpo 12-14 gün araları yapınca çıkıyor diyorlar bilmediğimizden birşey diyemeyeceğim

Keşke bırakmasaydın çatlayıp çatlamadığını bilmiyoruz ki birde ilaçla adet oluyorum diyorsunuz şimdi adet takipinde nasıl anlayacaksınız. Çatlama takibinden başlayıp dpo 12-14 gün araları yapınca çıkıyor diyorlar bilmediğimizden birşey diyemeyeceğim
Benim durumum biraz zor ve karışık sanırım doğal yolla gebelik elde edemeyeceğim 😔

Bence doktora gittiğinizde gebelik planlağınızı söylerseniz yardımcı olurlar
Doktora gittim klomen tedaviside gördüm 3 ay ama sonuç elde edemedik daha sonrasında doktora gitmeden de vazgeçtim sanırım süreç beni biraz korkuttu

Doktora gittim klomen tedaviside gördüm 3 ay ama sonuç elde edemedik daha sonrasında doktora gitmeden de vazgeçtim sanırım süreç beni biraz korkuttu
Bence takip etmen lazım ihmal etme
Tabi sana kalmış birşey
Hayırlısı olsun hakkında

17 Nisan gibi gözüküyor benim regl . En son 21 martta başlamıştı 25 i 26 sı gibi bitmişti reglm.
Kızlar benimde koyu olan 1 Nisan silik olan 2 Nisan koyu olup sonra silikleşince çatlama olmuş mu oluyor? 1,2,3,4 Nisan değerlendirdik. Evde hamilelik testi yoktu az önce Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günlerde Ovulasyon testinde tek çizgi olması gerekmez mi yoksa bu şekilde hamilelik belli olur mu?

Eklentiler

• IMG_5737.webp
    IMG_5737.webp
    47 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar benimde koyu olan 1 Nisan silik olan 2 Nisan koyu olup sonra silikleşince çatlama olmuş mu oluyor? 1,2,3,4 Nisan değerlendirdik. Evde hamilelik testi yoktu az önce Ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bu günlerde Ovulasyon testinde tek çizgi olması gerekmez mi yoksa bu şekilde hamilelik belli olur mu?
Bu attıklarınız ovulasyon testi mi?

Evet 1 Nisan ve 2 nisanda yaptıklarım
Siz yumurta çatlamasını mı soruyorsunuz gebelik ihtimalini mi? Yumurta çatlamasını soruyorsanız evet koyu olunca iki çizgide yumurta büyümüş hemen sonra çizgi silikleşmişse yumurta çatlamış oluyormuş. Ben bu ay o şekilde yakaladım değerlendirdik de . İnşallah nasip olur. Ovulasyon testi ile gebeliğini de yakalandığını söyleyenler var ama sanırım adet tarihine yakın çıkar o ovulasyon testinde o da çıkar mı bilmiyorum tabi ben de çok.

Kızlar selam benimde daha var sanırım değilmi son adet tarihi 16 mart

Eklentiler

• IMG_8231.webp
    IMG_8231.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba ben geçen ay düşük yaptım 5 haftalıktı. Normal adet gibi sürdü miktar olarak da bu ay 19 Nisan da değil olmam gerekiyordu kahverengi leke geldi 2 gün. 2 gündür hiç bir şey yok. Bugün ovulasyon testi yaptım çok koyu çıktı adet gününde gelen şey hamilelik lekelenmesi olabilir mi

Merhaba ben geçen ay düşük yaptım 5 haftalıktı. Normal adet gibi sürdü miktar olarak da bu ay 19 Nisan da değil olmam gerekiyordu kahverengi leke geldi 2 gün. 2 gündür hiç bir şey yok. Bugün ovulasyon testi yaptım çok koyu çıktı adet gününde gelen şey hamilelik lekelenmesi olabilir mi
Canım ovulasyon testine bakayım bende o testle öğrenmiştim

Back
X