Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün var geçmedi henüzRegl geçmişse evet
Yine de olabilir bence erken test yapın2 gün var geçmedi henüz
Gebelik dolayısıyla böyle çıktıysa hcg artmış demektir idrarda tespit edilebiliyor demektir. Erken gebelik testi yapın. Varsa çıkacaktır. İnşallahh çıkarSelam kızlar şimdi ovulasyon testi yaptım böyle çıktı T çizgisi çok koyu çıktı nedense hamilelik olabilir mi?
Yarın da yaparım sonra gebelik testi hayırlısı artıkGebelik dolayısıyla böyle çıktıysa hcg artmış demektir idrarda tespit edilebiliyor demektir. Erken gebelik testi yapın. Varsa çıkacaktır. İnşallahh çıkar![]()
Sizin daha çatlamamış. Silikleşene kadar devam edinKızlar selam benim testlerimi yorumlarmısnız son regl başlangıc 21 mart
02.04
03.04 değerlendirdik çatlama olmuş mu anlamadım
Bugün öglen pik oldu sanırım en alttaki saat 2de çektim@umutlubekleyis1 seninle aynıyız benimde reglim 21 Mart başlangıcı. Testlerimizde aynı gibi en sondaki dün akşam 22:00 olan test. Sonra dayanamadım gece 00:05 de yaptım ve sonuç pozitif bugün 14:00 yaptığım test
Senin 2 sinde başlamış benim dün gece 1 gün ayarla çatlama içinde bugün yaptın mı test hiç ? Silikleşirse çatlamış oluyor
Hala Pik silik çıkana kadar devamBugün öglen pik oldu sanırım en alttaki saat 2de çektim
Hangi marka test buBugün öglen pik oldu sanırım en alttaki saat 2de çektim
Koyu evet dün mü yaptınız ilk testiniz ilk testte mi böyle çıktı. Eğer testlerde hala koyu çıkarsa koyu gördüğünüz günleri değerlendirin silik çıkana kadarHanımlar bikaç saat önce yaptım bu testi. T çizgisi koyu oldu ilk defa bu kadar. Değerlendirdik de. Sorum şu bugün ve yarın silikleşene kadar denemek gerekiyor değil mi? Havuç da yedim çatlamasını sağlıyor dendiği için? Silikleştikten sonra 2-3 gün daha devam etmek gerekiyor mu?
Yok 4-5 gündür yapıyorum genelde akşama doğru yapıyordum. Dün tüm gün dısardaydım. Eve geç geldik yapıp yatayım dedim böyle çıktı. Geçen ay bu kadar belirgin değildi t çizgisi. Değerlendiriyoruz bakalım inşallah nasip olurKoyu evet dün mü yaptınız ilk testiniz ilk testte mi böyle çıktı. Eğer testlerde hala koyu çıkarsa koyu gördüğünüz günleri değerlendirin silik çıkana kadar
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallahYok 4-5 gündür yapıyorum genelde akşama doğru yapıyordum. Dün tüm gün dısardaydım. Eve geç geldik yapıp yatayım dedim böyle çıktı. Geçen ay bu kadar belirgin değildi t çizgisi. Değerlendiriyoruz bakalım inşallah nasip olur
innov,itaHangi marka test bu
selam cumartesı öglen pik gördüm , akşamına çatlamıştı canımBir kaç gün yapın bence bırakmayın silik çıkana kadar. Benimde 3 gündür böyle çıkıyor akşam bende yapacağım tekli attığım dün 14:00 04 nisana ait 3 nisanda başladı benimkide mesela hala devam ediyorum. Bırakma bence