Günaydın kizlar , sizce Bir gebenin günlüğü mu yoksa innovita ovulasyon testi mi daha iyidir ? Atıyorum mesela biri 16 mm üstü digeride 20 mm üstü mü baz alıyor testleri yoksa hassasiyetleri aynı mıdır ?
(5 aydır innovita kullanıyorum tam anlamıyla pik göremiyorum koyuya yakın çıkıyor net bir şekilde kırmızı değil)
Yumurtlama sorunum yok düzenli adet görüyorum ve yumurtalarimda iyi durumda ek olarak OMEGA3 ve folikasit kullanıyorum . Yumurta kalitesi için bildiğiniz başka birşey varmıdır ?
bende innovita kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım pik gördüm.ki bana doktor çatlatma iğnesi gerek demişti çatlamıyor diye ona hacet kalmadan o testle çatladığını gördüm. Bence bi doktora görünün bende de düzenli adet oluyor yumurtalar fena değil ama çatlama her ay gerçeklemeyebiliyor ve çatlatma iğnesi vuruyor doktorlar belki seninki de öyle bir durumdur.
bende innovita kullanıyorum ilk defa bu ay kullandım pik gördüm.ki bana doktor çatlatma iğnesi gerek demişti çatlamıyor diye ona hacet kalmadan o testle çatladığını gördüm. Bence bi doktora görünün bende de düzenli adet oluyor yumurtalar fena değil ama çatlama her ay gerçeklemeyebiliyor ve çatlatma iğnesi vuruyor doktorlar belki seninki de öyle bir durumdur.
Hayır düzenli olarak yapıyorum yumurtlama ve çatlama görüyorum ama böyle milletin ki gibi tam kırmızı pik çıkmıyor ona üzülüyorum acaba kalitesiz mi diye . Daha önceden kendiliğinden iki gebelik oldu biri kimyasal biri erken doğum oldu
doktorla görüştünüz mü bunu belki de kıpkırmızı olmadan da çatlıyorsunuzdur sıkıntı olacak bir durum yoktur belki kendinizi üzmeyin en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz evladınıza inşallah ,hep birlikte
Ben innovita kullandım iki ay. Biri Hb uygulamasından aldım gayet memnun kaldım doktor kontrolüne de gittim yumurta vardı. Diğerini ty uygulamasından aldım. Bozuktu sanırım çoğu. Pikten sonra koyu olup duruyordu, adet olduğum gün bile pik yaptı (gebe değildim emindim )
Diğer söylediğiniz markayı kullanmadım.
Laboquick kullanıyorum memnunum ama kaç mm gösteriyor bilmiyorum
Ben innovita kullandım iki ay. Biri Hb uygulamasından aldım gayet memnun kaldım doktor kontrolüne de gittim yumurta vardı. Diğerini ty uygulamasından aldım. Bozuktu sanırım çoğu. Pikten sonra koyu olup duruyordu, adet olduğum gün bile pik yaptı (gebe değildim emindim )
Diğer söylediğiniz markayı kullanmadım.
Laboquick kullanıyorum memnunum ama kaç mm gösteriyor bilmiyorum
doktorla görüştünüz mü bunu belki de kıpkırmızı olmadan da çatlıyorsunuzdur sıkıntı olacak bir durum yoktur belki kendinizi üzmeyin en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz evladınıza inşallah ,hep birlikte