• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

melekk24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
5
1
1
24
Kızlar merhaba ilk defa danışıyorum buraya Ovülasyon testi yapıyorum 14. Günde yumurtlama olmuş gibi geldi o günü değerlendirdim 15. Günde silikleşmiş gibi duruyor çatlamamı oluyor yani
91843945-6F4C-4071-A4BB-304E0636B2B0.jpeg

Kızlar merhaba ilk defa danışıyorum buraya Ovülasyon testi yapıyorum 14. Günde yumurtlama olmuş gibi geldi o günü değerlendirdim 15. Günde silikleşmiş gibi duruyor çatlamamı oluyor yani Eki Görüntüle 3548690
Canım bence 14.günde de yumurtlama olmamış her ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor bence yapmaya devam et sen

Kızlar merhaba ilk defa danışıyorum buraya Ovülasyon testi yapıyorum 14. Günde yumurtlama olmuş gibi geldi o günü değerlendirdim 15. Günde silikleşmiş gibi duruyor çatlamamı oluyor yani Eki Görüntüle 3548690
Henüz yumurtlama olmamış adetin düzenli mi ? Bu arada yapmaya devam et t çizgisinin c kadar koyu veya daha koyu olması gerekiyor

Normalde 1 2 gün önce veya 1 2 gün sonra gelir ama ocakta 8 gün geç geldi ve şubat ayında 10 gün önce geldi bende anlayamadım hayıt tohumu kullandım belki de o bozdu düzeni 21 gün kullandım bıraktım zaten bu arada aralık ayından beri çocuk düşünmeye başladık 2 aydır da folik asit kullanıyorum nasip artık

Back