Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos mu var acaba10 aralıktan beri ovülasyon testi yapıyorum ve hep ya yumurtlama ya da çaylama gözüküyor neden acaba bilen varsa bilgi verebilir mii
En son eylül ayında gitmiştim alttan muayene yaptı hiç bişey söylemedi azıcık bi enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi ama çok düşük değerdi enfeksiyon kasın ayında adet olmadım bu ayda bekliyorum olmuyor çok düzensiz bel ağrım baş ağrım var ama bişey yokPcos mu var acaba
Bunlarda dünkü yaptığım testlerEn son eylül ayında gitmiştim alttan muayene yaptı hiç bişey söylemedi azıcık bi enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi ama çok düşük değerdi enfeksiyon kasın ayında adet olmadım bu ayda bekliyorum olmuyor çok düzensiz bel ağrım baş ağrım var ama bişey yok
Gebelik testi yapsanıza genelde hamilelikte ovulasyon testleri hep böyle çıkıyorEn son eylül ayında gitmiştim alttan muayene yaptı hiç bişey söylemedi azıcık bi enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi ama çok düşük değerdi enfeksiyon kasın ayında adet olmadım bu ayda bekliyorum olmuyor çok düzensiz bel ağrım baş ağrım var ama bişey yok
Böyle çıktı dün yumurtlamanın 11. GünüGebelik testi yapsanıza genelde hamilelikte ovulasyon testleri hep böyle çıkıyor
Şimdi gördüm bunları negatif duruyor bence doktora gidin kist mi oluştu acaba yada pcos mu var emin olunBunlarda dünkü yaptığım testler
Evlenmeden önce de düzensiz adet döngüm vardı ama bu ay kasık ağrısı bel ağrısı ve baş ağrısı var belirgin adet olmayı bekliyorum hormon baktırmak içinŞimdi gördüm bunları negatif duruyor bence doktora gidin kist mi oluştu acaba yada pcos mu var emin olun
Adet söktürücü şeyler için maydanoz çayı ve kekik çayi yapın biraz ılık olsun öyle için kasık bölgenize yukardan aşağı doğru masaj yapınEvlenmeden önce de düzensiz adet döngüm vardı ama bu ay kasık ağrısı bel ağrısı ve baş ağrısı var belirgin adet olmayı bekliyorum hormon baktırmak için
Bi yandan da korkuyorum bişey varsa diye onlarıda içmeye cesaret edemiyorum bi umutAdet söktürücü şeyler için maydanoz çayı ve kekik çayi yapın biraz ılık olsun öyle için kasık bölgenize yukardan aşağı doğru masaj yapın
Aa canım haklısın sakın ne ilaç nede çay falan içme ben yumurtlamanın 11. Günü dedğin kısmı farketmemişim. Belki pcos vardır geç yumurtlama oluyordur yani her şey olabilir iki gün sonra kan testi verBi yandan da korkuyorum bişey varsa diye onlarıda içmeye cesaret edemiyorum bi umut
Öyle yapıyım artık başka çare yokAa canım haklısın sakın ne ilaç nede çay falan içme ben yumurtlamanın 11. Günü dedğin kısmı farketmemişim. Belki pcos vardır geç yumurtlama oluyordur yani her şey olabilir iki gün sonra kan testi ver