E elifff52 Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2022 19 3 27 Salı 01:11 Konu Sahibi elifff52 #1 Merhabalar ben iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ama pek anlayamadım ayın 13'de çatlatma iğnesi vurulmuştum görseli bıraktım yardımcı olurmusunuz Eklentiler IMG_20241217_011005.jpg 37,6 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar ben iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ama pek anlayamadım ayın 13'de çatlatma iğnesi vurulmuştum görseli bıraktım yardımcı olurmusunuz
E eceunsal Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2024 582 147 Salı 09:15 Konu Sahibi elifff52 #2 elifff52 .!.: Merhabalar ben iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ama pek anlayamadım ayın 13'de çatlatma iğnesi vurulmuştum görseli bıraktım yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Yumurtam olgulaşmış yarın bugün çatlar değerlendir bu günleri
elifff52 .!.: Merhabalar ben iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ama pek anlayamadım ayın 13'de çatlatma iğnesi vurulmuştum görseli bıraktım yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Yumurtam olgulaşmış yarın bugün çatlar değerlendir bu günleri
Tmd2020 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2020 1.392 914 34 Salı 09:25 Konu Sahibi elifff52 #3 çatlatma iğnesinin etkisinden olabilr mi?
E elifff52 Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2022 19 3 27 Salı 13:29 Konu Sahibi elifff52 #4 eceunsal .!.: Yumurtam olgulaşmış yarın bugün çatlar değerlendir bu günleri Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
eceunsal .!.: Yumurtam olgulaşmış yarın bugün çatlar değerlendir bu günleri Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 5.605 5.276 Çarşamba 12:25 Konu Sahibi elifff52 #5 elifff52 .!.: Merhabalar ben iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ama pek anlayamadım ayın 13'de çatlatma iğnesi vurulmuştum görseli bıraktım yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... nasıl hamılelık hormonnunu karıstırıp hamıleyken lh testı yaptıgımızda pık cıkıyor o da bu hesap. sımdı hamılelık testı yapsan da pozıtıf cıkar bu da pozıtıf cıkmıs bosa hıc bı test yapma en azından 23 une kadar. catlatma ıgnesının etkısı
elifff52 .!.: Merhabalar ben iki gündür ovulasyon testi yapıyorum ama pek anlayamadım ayın 13'de çatlatma iğnesi vurulmuştum görseli bıraktım yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... nasıl hamılelık hormonnunu karıstırıp hamıleyken lh testı yaptıgımızda pık cıkıyor o da bu hesap. sımdı hamılelık testı yapsan da pozıtıf cıkar bu da pozıtıf cıkmıs bosa hıc bı test yapma en azından 23 une kadar. catlatma ıgnesının etkısı